Menu
 
2º Premi “Viure en confinament durant la pandèmia”
20 d'octubre de 2021

El Consell Valencià de Cultura ha otorgat el 2º premi a la nostra alumna Àngela Català Doménech del departament d’ Il·lustració, al concurs Viure en confinament durant la pandèmia. El premi consisteix en una medalla, un diploma i una dotació econòmica.

Amb aquest concurs, el Consell Valencià de Cultura manifestà interés en els quals l’alumnat d’ESO, Batxillerat i FP es pronunciaren al voltant d’aquesta situació.
Així doncs, amb l’objectiu d’escoltar les seues veus, se creà aquest concurs literari i de dibuix per a conèixer de primera ma com han viscut aquest temps, què pensen, com creen que els afecta i els afectarà. Com han rebut les crítiques que els han acusat indiscriminadament, de comportaments irresponsables, etc.

Segons el Consell, “els seus plantejaments tenen interés justament perquè no responen a cap urgència determinada,
no protagonitzen cap demanda sectorial ni estan sotmesos, no tenen encara capacitats d’influència social, política ni económica. Però el que han viscut i pensen podria significar allò d’importat per al futur; i per a nosaltres, com institució adulta, és una antena preciosa cap a les noves geenracions de ciutadans”. Felicitats a Àngela i als companys del departament implicats en aquest projecte.

Moda
Departament de Moda. Visita extraescolar al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic