Menu
 
2º Premi “Viure en confinament durant la pandèmia”
20 d'octubre de 2021

El Consell Valencià de Cultura ha otorgat el 2º premi a la nostra alumna Àngela Català Doménech del departament d’ Il·lustració, al concurs Viure en confinament durant la pandèmia. El premi consisteix en una medalla, un diploma i una dotació econòmica.

Amb aquest concurs, el Consell Valencià de Cultura manifestà interés en els quals l’alumnat d’ESO, Batxillerat i FP es pronunciaren al voltant d’aquesta situació.
Així doncs, amb l’objectiu d’escoltar les seues veus, se creà aquest concurs literari i de dibuix per a conèixer de primera ma com han viscut aquest temps, què pensen, com creen que els afecta i els afectarà. Com han rebut les crítiques que els han acusat indiscriminadament, de comportaments irresponsables, etc.

Segons el Consell, “els seus plantejaments tenen interés justament perquè no responen a cap urgència determinada,
no protagonitzen cap demanda sectorial ni estan sotmesos, no tenen encara capacitats d’influència social, política ni económica. Però el que han viscut i pensen podria significar allò d’importat per al futur; i per a nosaltres, com institució adulta, és una antena preciosa cap a les noves geenracions de ciutadans”. Felicitats a Àngela i als companys del departament implicats en aquest projecte.

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival