XARRADA I TALLER DE CLAP STUDIO

L’estudi creatiu Clap Studio visita l’EASD Alcoi. El dijous 19 de maig explicaran el seu procés creatiu en una conferència i faran un taller de disseny a les aules del departament d’Interiors.

Clap és un estudi de disseny fundat el 2017 amb seu a València amb projecció internacional. Està focalitzat en el disseny d’experiències a través del disseny d’interior, el producte i les instal·lacions artístiques.

L’estudi és format per Jordi Iranzo i Àngela Montagud, director creatiu i arquitecta tècnica respectivament. El seu objectiu és ajudar tant les marques com les institucions a connectar amb els clients a través d’experiències inoblidables. La seua filosofia es regeix per tres paraules clau: senzillesa, elegància i joc. Seguint aquests valors, han realitzat projectes a grans ciutats com Hong Kong, Sao Paulo, Barcelona o Minsk.

Clap ha estat nomenada una de les 100 agències més creatives a Espanya per la revista FORBES España. A més, han estat nominada i premiada en diferents esdeveniments com els German Design Awards (2020) o els FRAME Awards (2019) i reconeguda a les longlist dels Dezeen Awards (2019) com a Estudi de disseny d’Interiors Emergent.

Desplaça cap amunt