Menu
 
2n i 3r d’Il·lustració Aplicada s’endinsen en el món del ‘body paint’
7 de novembre de 2018

Divendres passat 2 de novembre es va organitzar des de l’especialitat d’Il·lustració Aplicada al Producte, un workshop sobre ‘Introducció al Body Paint’ a càrrec de Lorena Bonell Jordá, una professional en el camp de l’estètica i formada en la prestigiosa escola de Barcelona Stick Art Studio, especialitzant-se en l’àmbit de la pintura corporal.

Aquest taller es va organitzar expressament per als alumnes 2n i 3er que estan cursant l’assignatura de Projectes, en la qual han de realitzar un treball creatiu sobre el Body Paint i Body Sculpture. D’aquesta manera, la finalitat de l’activitat va ser introduir diversos continguts bàsics sobre la tècnica i procés de realització d’una pintura corporal, tenint en compte que es pinta sobre un àrea tridimensional i volumètrica, no en un paper o superfície plana.

Després de la introducció d’uns continguts teòrics bàsics a aquest camp, Lorena Bonell va ensenyar als alumnes diferents pautes a l’hora de realitzar un body painting segons l’expressivitat o efectes que es vulguen potenciar, ja que el cos marca uns volums que s’han de saber modelar prèviament a l’hora de plasmar una idea.

Aspectes tan rellevants com saber omplir grans plànols de forma efectiva, il·luminar zones que estan en volum, potenciar les ombres en aquelles zones que no es volen destacar, van ser conceptes que els alumnes d’Il·lustració Aplicada al Producte van obtenir d’aquest workshop.

Per a poder aplicar aquests conceptes d’una forma pràctica, Lorena Bonell va treballar inicialment sobre el seu maniquí de proves. Per a finalitzar el taller, va aplicar i va ensenyar la tècnica del modelatge del rostre sobre l’alumna Guiomar López, qui va fer de model i va servir com a referència a l’hora d’elaborar dissenys creatius, sempre ressaltant els seus trets facials.

Animació
Els alumnes d’Animació assisteixen al festival internacional ‘Prime The Animation’
Escola
El Cuaderno Tendencias del Hábitat 19/20 apropa a l’alumnat les novetats en disseny per a la llar
Il·lustració
Entregats els V Premis de Disseny de l’EASDAlcoi i ACETEX
Gràfic
L’exalumna Andrea Blanes participa al llibre ‘Alejandro’, un recull de l’obra de l’artista Alejandro Soler
Gràfic
Diego Vainesman, Colom i Gutemberg estaran a l’EASDAlcoi aquest divendres