Menu
 
Activitat: ‘L’art del layout i les aventures d’un estudi satèl·lit’
23 de gener de 2017

El proper dimecres 1 de febrer, a les 10 hores, tindrà lloc al Saló d’Actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) la xerrada ‘L’art del layout i les aventures d’un estudi satèl·lit’, de la mà d’Álex Gómez, professor de l’EASDAlcoi, que abans de dedicar-se a la docència va tindre un estudi d’animació.

En aquesta jornada, Álex Gómez subratllarà com d’important és la tasca de preproducció en un projecte d’animació exposant la seua experiència contrastada en aquest sector gràcies a la feina desenvolupada en la seua empresa, Negro Graphics. Concretament, durant la seua trajectòria en l’estudi va treballar per a projectes de BRB International, Cartoon Prod., Neptú Films o Cromosoma.

La xerrada servirà perquè Gómez oferisca a tots els assistents la seua visió particular sobre els passos de la preproducció, incidint en la importància del Layout. A més, parlarà del treball en produccions comercials en què el flux de treball es desenvolupa a partir d'”estudis satèl·lit”, especialitzats en un aspecte concret de l’animació.

D’entre les feines que destaquen d’Álex Gómez està el layout de Les tres bessones, així com l’adaptació de personatges, la realització de storyboards i layouts per a la sèrie Babalà.

Activitat: ‘L’art del layout i les aventures d’un estudi satèl·lit’
Data: Dimecres, 1 de febrer, a les 10h
Lloc: Saló d’Actes de l’EASDAlcoi

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi