Menu
 
Alumnes de EASDAlcoi fan la senyalètica de Cotes Baixes
9 de maig de 2013

El director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi), Vicent Martí, i el director de l’Institut d’Ensenyament Secundari Cotes Baixes han lliurat aquest dilluns els reconeixements als alumnes de EASDAlcoi que han guanyat el concurs de senyalètica per a Cotes Baixes.

Els alumnes que han resultat vencedors en el concurs  per a dissenyar les indicacions de l’Institut són Modesto Valero i Cristina Mena, que actualment cursen tercer curs de Disseny Gràfic.

Com ha explicat el director de Cotes Baixes, Fernando Sansaloni, “es busca que l’accés a les diferents dependències siga més fàcil i agradable per als que visiten el centre, ja que es tracta d’un institut molt extens i amb diversos edificis”.

Sobre la proposta guanyadora, Sansaloni ha assegurat que destaca el directori principal, per la seua claredat i facilitat.

Modesto Valero, un dels dos alumnes que han realitzat aquest projecte, ha explicat que “hem vist la necessitat de crear un sistema que ajude a la gent i per això primer hem estudiat els recorreguts, la situació i després s’hem dedicat a la part estètica”. Per la seua part, Cristina Mena, l’altra alumna d’EASDAlcoi que ha projectat aquest disseny, ha detallat el sistema que han seguit per a finalitzar el treball. “Primer hem anat a l’Institut, hem pres fotografies, hem vist quins materials eren més adequats i quines coses es podien fer amb la maquinària de què disposa el centre”, ha aclarit Cristina Mena.

La intenció de Cotes Baixes és que la senyalètica estiga instal·lada a finals de 2013. El següent pas va a ser passar el projecte al Departament de Fusta per a que comence a elaborar-lo, ja que una de les premisses era que els elements necessaris es pogueren fabricar en Cotes Baixes.

El professor de Disseny Gràfic, Antonio Fernández, que ha coordinat les 8 propostes presentades, ha valorat de manera especial el fet de què s’haja realitzat un concurs perquè “és molt motivant  per als alumnes, tant pel premi com pel què suposa tindre guardons en el curriculum professional”.

Els dos centres educatius han mostrat la seua disposició per a continuar treballant junts, més enllà d’aquest projecte de renovació gràfica. “Aquesta tasca d’aproximació serveix per a enriquir en experiències a dos centres amb finalitats formatives diferents que podem complementar mitjançant col·laboracions, que de segur continuaran en el futur”, tal i com ha afirmat el director de EASDAlcoi, Vicent Martí.

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic