Menu
 
Alumnes de Gràfica Publicitària visiten dues empreses publicitàries
1 de febrer de 2017

Els passats 26 i 27 de gener, els alumnes de segon de Gràfica Publicitària van fer un viatge a Madrid que va servir per ampliar els seus coneixements, ja que es van visitar dues importants empreses del sector publicitari.

En el seu pas per les instal·lacions de l’agència de publicitat Publips Serviceplan, l’alumnat va poder descobrir com es crea una campanya des de zero. Així, diferents professionals amb què compta aquesta empresa els van guiar a través d’algunes de les campanyes realitzades recentment.

L’altra visita fou a la multinacional Saffron Brand Consultants. Ací, a més de visitar les instal·lacions, els alumnes van rebre una classe magistral en la qual van poder veure com es crea, pas a pas, conceptualment i gràficament, una marca mitjançant diferents exemples de treballs gestionats per aquesta empresa.

Es va aprofitar també el viatge per gaudir de l’exposició fotogràfica “Philippe Halsman. ¡Sorpréndeme!”, una representació artística de la visita a Madrid i també vinculada al món de la publicitat.

En conjunt, el professorat ha valorat positivament aquest viatge, que ha sigut productiu i gratificant.

Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ
Moda
PROJECTE DE MODA “RESILIÈNCIA” EN CC ALZAMORA ALCOI
Escola
JORNADES FORMATIVES ISEACV