Menu
 
Alumnes de Gràfica Publicitària visiten dues empreses publicitàries
1 de febrer de 2017

Els passats 26 i 27 de gener, els alumnes de segon de Gràfica Publicitària van fer un viatge a Madrid que va servir per ampliar els seus coneixements, ja que es van visitar dues importants empreses del sector publicitari.

En el seu pas per les instal·lacions de l’agència de publicitat Publips Serviceplan, l’alumnat va poder descobrir com es crea una campanya des de zero. Així, diferents professionals amb què compta aquesta empresa els van guiar a través d’algunes de les campanyes realitzades recentment.

L’altra visita fou a la multinacional Saffron Brand Consultants. Ací, a més de visitar les instal·lacions, els alumnes van rebre una classe magistral en la qual van poder veure com es crea, pas a pas, conceptualment i gràficament, una marca mitjançant diferents exemples de treballs gestionats per aquesta empresa.

Es va aprofitar també el viatge per gaudir de l’exposició fotogràfica “Philippe Halsman. ¡Sorpréndeme!”, una representació artística de la visita a Madrid i també vinculada al món de la publicitat.

En conjunt, el professorat ha valorat positivament aquest viatge, que ha sigut productiu i gratificant.

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival