Menu
 
Alumnes de Producte i Interiorisme descobreixen les tendències de disseny aplicat a la llar en Hábitat’18
24 de setembre de 2018

Els alumnes d’Interiorisme i Producte van acudir dijous passat 20 de setembre a la Fira Hábitat de València. El certamen s’ha convertit en tot un referent internacional pel que fa al disseny a espanyol aplicat a mobiliari, il·luminació i decoració.

Així, els estudiants van tindre l’oportunitat d’apreciar les últimes novetats relacionades amb aquests sectors i també van assistir a la conferència oferida per l’Observatori de Tendències de l’Hàbitat (OTH). Projecte dedicat a estudiar les evolucions en el disseny de la llar i la seua relació amb l’entorn sociocultural.

A més, van poder constatar la diversitat de tendències que responen a l’actitud optimista i vibrant del moment actual, enfront de la crisi viscuda en els últims anys. El minimalisme deixa pas al color i a formes geomètriques inspirades en l’Art Decó i en el Maximalisme. La modul·laritat i el concepte de mobiliari com a sistema. La importància dels materials naturals que connecten els sentits amb el físic. L’estètica domèstica traslladada als productes ‘contract’ i d’exterior, perquè l’usuari se senta com a casa.

En la visita es van analitzar diferents espais expositius, mobiliari i nous materials. Finalment, els alumnes i professors d’Interiorisme van realitzar una ‘performance’, amb la idea d’aconseguir una modificació de l’espai.

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic