Menu
 
Alumnes de Producte i Interiorisme descobreixen les tendències de disseny aplicat a la llar en Hábitat’18
24 de setembre de 2018

Els alumnes d’Interiorisme i Producte van acudir dijous passat 20 de setembre a la Fira Hábitat de València. El certamen s’ha convertit en tot un referent internacional pel que fa al disseny a espanyol aplicat a mobiliari, il·luminació i decoració.

Així, els estudiants van tindre l’oportunitat d’apreciar les últimes novetats relacionades amb aquests sectors i també van assistir a la conferència oferida per l’Observatori de Tendències de l’Hàbitat (OTH). Projecte dedicat a estudiar les evolucions en el disseny de la llar i la seua relació amb l’entorn sociocultural.

A més, van poder constatar la diversitat de tendències que responen a l’actitud optimista i vibrant del moment actual, enfront de la crisi viscuda en els últims anys. El minimalisme deixa pas al color i a formes geomètriques inspirades en l’Art Decó i en el Maximalisme. La modul·laritat i el concepte de mobiliari com a sistema. La importància dels materials naturals que connecten els sentits amb el físic. L’estètica domèstica traslladada als productes ‘contract’ i d’exterior, perquè l’usuari se senta com a casa.

En la visita es van analitzar diferents espais expositius, mobiliari i nous materials. Finalment, els alumnes i professors d’Interiorisme van realitzar una ‘performance’, amb la idea d’aconseguir una modificació de l’espai.

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi