Menu
 
Alumnes d’interiors queden finalistes en un concurs organitzat per Cevisama
7 de febrer de 2018

Aquesta setmana l’alumnat de Disseny d’Interiors va visitar la Fira Internacional de Cevisama, líder en el sector ceràmic, on a més també hi participaven en el concurs Disseny de Bany en el qual van quedar finalistes els alumnes de 2n d’aquesta especialitat Alejandro López, Estela Semper, Sara Revert, Sandra Sánchez, Vicent Soler, Caridad García, Jessica Ribera i Andra Voda. Cada projecte planteja una visió pròpia de com ha de ser el bany des d’un punt de vista contemporani.

La visita que van realitzar a aquesta fira va començar per l’anàlisi de tres espais situats al hall d’entrada a la fira, amb la finalitat de realitzar una comprensió espacial dels mateixos. Es tractava de tres estructures resoltes en ceràmica que mostraven diferents configuracions espacials i la peculiaritat de les quals radicava en què cadascuna d’elles estableix una relació distinta amb l’habitant de l’espai.

Del recorregut pels diferents pavellons el que més va despertar l’interés del nostre alumnat va ser l’espai dedicat a les matèries primeres on es mostrava la tecnologia més avançada que permet una qualitat òptima en el procés d’impressió digital de les peces, aconseguint amb això un alt nivell de realitat en la reproducció de textures.

A més, els alumnes van poder descobrir l’obra realitzada per un arquitecte referent dins de l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme, com és el cas del prestigiós Rafael Moneo, que va presentar els seus últims projectes, entre els quals es troba Bodega J. Palacios, on s’estableix un diàleg entre l’obra construïda i el paisatge.

L’alumnat, gràcies a aquesta visita, ha pogut veure quines són les tendències en productes ceràmics, que actualment tendeixen a una homogeneïtat del producte amb tonalitats neutres, proliferació d’imitacions de textures metàl·liques i de fusta; així com una gran subtilesa en els acabats.

Finalment, es va aprofitar per visitar també Maderalia, una altra fira que en aquest cas es centra en la fusta i que va servir per a tindre una visió completa de tot el necessari per a l’equipament interior i exterior d’habitages, espais públics, instal·lacions comercials, hotels, etc.

Foto: Cevisama

Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic
Igualtat
Exposició de cartells 8 de març / Il·lustració Aplicada al Producte
Escola
Comissió del Congrés dels Diputats