Menu
 
Andreu Martínez, alumne d’APGI, guanya el concurs de cartells de les Trobades 2020
19 de novembre de 2019

Andreu Martínez, alumne de 2n del Cicle d’Assistent al Producte Gràfic Imprés, és l’autor del cartell de les Trobades 2020 juntament amb Ana Almería, estudiant de Belles Arts a la Universitat Miguel Hernández.

El concurs organitzat per Escola Valenciana, estava adreçat a l’àmbit formatiu i especialment a l’alumnat d’estudis artístics. Tots els participants tenien com a punt de partida la representació del lema ‘Arrels de vida, llavors de futur’ en homenatge a la mestra Empar Navarro i Giner.

Andreu explica que, tant ell com Ana, tenien clar que no volien emprar la típica figura d’arrels que se sol associar a les d’un arbre: “Creiem que la imatge d’una casa podia funcionar bé perquè és també el principi, d’on tu agafes la teua cultura, identitat i informació vital per a créixer”. Pel que fa al concepte de llavors, no apareixen explícitament però sí que hi ha brots verds que eixen al món, fruit d’eixes arrels.

També assenyala que, precisament, haver filat més prim i haver fugit d’idees que pogueren ser més típiques o enrevessades, juntament amb haver respectat el caràcter propi del grafisme de les Trobades, és el que ha propiciat que hagen escollit la seua proposta com a guanyadora. “Vam investigar prou els treballs d’altres anys i vam voler donar-li una continuïtat, fer una cosa que ens agradara però tenint molt en compte això”.

Andreu Martínez, conta que ell i Ana Almería estan molt contents d’haver estat guanyadors: “És tot un orgull i un honor que compten amb nosaltres per a una cosa d’aquesta magnitud, ens dóna una visibilitat cap a l’exterior molt gran”. Considera també clau la seua formació a l’EASDALcoi que “no ha fet més que començar” però “sens dubte, si haguera fet el cartell abans d’ella el resultat haguera sigut completament diferent”.

Interiorisme
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”
Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa