Menu
 
Història i avantguarda a la visita de l’alumant d’APGI al Museu de la Impremta i Bombas Gens
13 de febrer de 2019

Els alumnes de 2n del C.F.G.M d’Assistent al Producte Gràfic Imprés van visitar el passat 7 de febrer el Museu de la Impremta i les Arts Gràfiques d’El Puig (València). Ací van poder saber com ha estat l’evolució de la impressió des del segle XV fins a l’actualitat.  Van veure diferents màquines com la minerva o la linotípia, com es composaven els tipus de plom i les planxes antigament, sistemes d’enquadernació o gravats a mà de relleus, entre d’altres.

Aquesta aproximació a les metodologies d’impressió passades ajuda a comprendre d’una manera didàctica com de relativament senzill és composar hui en dia una pàgina envers al treball tan complex que es requeria anteriorment a la digitalització del sector.

El mateix dia per la vesprada visitaren el Centre d’Art Bombas Gens a València, situat a una antiga fàbrica de bombes hidràuliques i reconvertit en espai expositiu per la Fundació Amor a l’Art l’any 2017. L’exposició ‘El pulso del cuerpo. Usos y representaciones del espacio’ els va servir com a inspiració i com a escenari en el que interactuar per fer diferents pràctiques de composicions fotogràfiques. La mostra incloïa obres d’autors com Henri Cartier-Bresson, Helen Levitt, Robert Frank o Takashi Hamaguchi.

Escola
El professor de l’EASDAlcoi Paco Sempere exposa al Museu de la Universitat d’Alacant
Escola
L’EASDAlcoi estrena senyalètica als directoris de tot el centre
Interiorisme
Els alumnes d’Interiors coneixen la realitat professional de l’estudi Ramón Esteve i les innovacions d’Hábitat’19
Escola
Dates de matrícula de l’alumnat d’Estudis Superiors
Il·lustració
El passat i el futur impregnen les Obres Finals d’Il·lustració