Menu
 
Història i avantguarda a la visita de l’alumant d’APGI al Museu de la Impremta i Bombas Gens
13 de febrer de 2019

Els alumnes de 2n del C.F.G.M d’Assistent al Producte Gràfic Imprés van visitar el passat 7 de febrer el Museu de la Impremta i les Arts Gràfiques d’El Puig (València). Ací van poder saber com ha estat l’evolució de la impressió des del segle XV fins a l’actualitat.  Van veure diferents màquines com la minerva o la linotípia, com es composaven els tipus de plom i les planxes antigament, sistemes d’enquadernació o gravats a mà de relleus, entre d’altres.

Aquesta aproximació a les metodologies d’impressió passades ajuda a comprendre d’una manera didàctica com de relativament senzill és composar hui en dia una pàgina envers al treball tan complex que es requeria anteriorment a la digitalització del sector.

El mateix dia per la vesprada visitaren el Centre d’Art Bombas Gens a València, situat a una antiga fàbrica de bombes hidràuliques i reconvertit en espai expositiu per la Fundació Amor a l’Art l’any 2017. L’exposició ‘El pulso del cuerpo. Usos y representaciones del espacio’ els va servir com a inspiració i com a escenari en el que interactuar per fer diferents pràctiques de composicions fotogràfiques. La mostra incloïa obres d’autors com Henri Cartier-Bresson, Helen Levitt, Robert Frank o Takashi Hamaguchi.

Gràfic
Quatre alumnes de Gràfic han estat seleccionades als premis Art Byblio 2019
Moda
Moda participa en la Fira del Medi Ambient de Canals amb el seu projecte d’‘upcycling’
Interiorisme
Interiorisme presenta les seues propostes als premis Habitàcola 2019
Il·lustració
Els alumnes d’Il·lustració Aplicada de creen dessuadores i samarretes amb els seus propis dissenys
Animació
L’alumnat d’Animació coneix la faceta més professional del sector amb TVOn Producciones i FrameOver