Menu
 
Ayelén Montoya, Caridad García i Paula Santana guanyen el concurs d’aparadorisme nadalenc
9 de gener de 2019

Les alumnes de l’especialitat de Disseny d’Interiors que han participat en la creació de l’espai d’entrada a l’estudi de fotografia de Toni Miranda, han estat les guanyadores del premi que reconeix la tasca de l’estudiantat de l’EASDAlcoi en aquest certamen organitzat per la regidoria de Comerç d’Alcoi.

Segons el propi Toni Miranda amb aquesta intervenció es volia “donar la nostra particular benvinguda al Nadal”. Això mitjançant un “núvol gegant des d’on gotegen centenars de fotografies que pel seu revers representen els paquets que transporten els patges”. A més, es troba també “el nostre entranyable Tirisiti amb el seu desig d’arribar al cel amb el globus de Milà”.

D’aquesta manera les alumnes Ayelén Montoya, Paula Santana i Caridad García, han rebut un premi de 300 euros per la seua feina i il·lusió depositades en aquest projecte que des de Toni Miranda Fotografia també agraeixen, ja que han estat guanyadors del primer premi en la categoria de locals d’hostaleria i serveis.

Hi ha altres estudiants d’Interiorisme que també han col·laborat amb diferents establiments d’Alcoi i que la seua de transformació en ambients nadalencs ha estat guardonada: Ana Requena ho ha fet al Pepe’s Coffe & Co. (guanyador del segon premi de la categoria de locals d’hostaleria i serveis) i Jessica Ribera, Andra Voda i Paula Vicente al Beers and Co (guanyador del segon premi de locals comercials).

Escola
El professor de l’EASDAlcoi Paco Sempere exposa al Museu de la Universitat d’Alacant
Escola
L’EASDAlcoi estrena senyalètica als directoris de tot el centre
Interiorisme
Els alumnes d’Interiors coneixen la realitat professional de l’estudi Ramón Esteve i les innovacions d’Hábitat’19
Escola
Dates de matrícula de l’alumnat d’Estudis Superiors
Il·lustració
El passat i el futur impregnen les Obres Finals d’Il·lustració