Menu
 
Beltá & Frajumar presenta l’INTERCIDEC 2019 a l’EASDAlcoi
2 d'abril de 2019

El passat dijous 21 de març va haver a l’Escola una ponència a càrrec de Nerea Amorós Ortuño, ex- alumna de Disseny d’Interiors i actual Project Manager de l’empresa Beltá & Frajumar, dedicada a la fabricació de mobiliari i entapissats que en els últims anys ha apostat pel sector hospitality realitzant projectes integrals d’interiorisme a escala nacional i internacional.

L’empresa ofereix mobiliari dissenyat a mesura i desenvolupat per a grans hotels restaurants, espais comuns, etc, en la qual cobra vital importància el paper de l’interiorista en la creació d’espais.

Seguidament va presentar el Concurs Internacional de Disseny d’Entorns Contract, INTERCIDEC 2019. L’objectiu d’aquest concurs és generar propostes innovadores, a partir de l’anàlisi de les necessitats emergents dels usuaris d’hotels. Es pretén potenciar la carrera professional dels participants, als quals se’ls ofereix l’oportunitat de convertir els seus projectes de disseny d’interiors en contractes reals, susceptibles de ser fabricats i instal·lats en els nous hotels amb els quals treballa Beltá & Frajumar. L’empresa té un gran interés pels creatius, que són capaços de donar respostes a un món tremendament canviant en l’àmbit del contract, que demanda nous espais que es diferencien de la competència.

Finalment va recordar la participació i els premis obtinguts pels alumnes d’Interiorisme de l’EASDAlcoi en anteriors edicions del concurs, i va animar als alumnes a participar en la present edició del concurs INTERCIDEC fins al 24 de setembre, que en aquesta ocasió proposa el disseny interior d’un restaurant.

Escola
Graduació dels Estudis Superiors de Disseny 2019
Moda
La visibilització de qüestions socials i ambientals fa de fil conductor als TFTs de Moda
Animació
Vídeo dels Projectes Finals d’Animació 2018-2019
Escola
Professors de l’EASDAlcoi participen en la V edició de ‘Paraules pintades’
Moda
L’art cinètic, la luminiscència, la sostenibilitat i Frida Kahlo inspiren els Projectes Finals d’Estilisme