Menu
 
Beltá&Frajumar comparteix amb Interiorisme i Producte la seua experiència en mobiliari i projectes integrals
24 de maig de 2019

Dijous passat 16 de maig els alumnes d’Interiors i Producte van realitzar una visita a l’empresa de mobles Beltá&Frajumar situada a Iecla. En primer lloc, els alumnes van visitar una de les plantes de l’empresa on van poder conéixer tot el procés de fabricació del mobiliari, ja que es requereixen diferents especificacions tècniques segons l’ús final del producte, si és per a l’àmbit del contract o per a la llar.

El procés s’inicia amb el muntatge de les armadures de fusta o metall que conformen l’estructura del mobiliari, seguidament es trien les espumes adequades que presenten densitats diferents segons el seu ús final. A continuació es fa el tall, cosit dels teixits finalitzant amb l’entapissat. Durant tot el procés els alumnes van poder constatar l’ús de mètodes artesanals en cadascuna de les fases.

En segon lloc van visitar les oficines i el showroom de l’empresa. Aquest últim dividit en dos amplis espais dedicats a l’hàbitat i al contract, destacant aquest últim per la recreació d’espais d’hotel: recepció , suites, lobby-bar, etc. En aquest espai, els alumnes van realitzar una activitat per grups que consistia en el disseny d’un espai per a un client concret. Per a això van poder disposar de mostres i catàlegs de l’empresa per a resoldre els diferents espais.

Finalment va tindre lloc una exposició oral realitzada per cada grup, rebent les felicitacions de personal i directius de l’empresa, els qui finalment van animar a l’alumnat a participar en el disseny d’un restaurant per al Concurs INTERCIDEC 2019.

 

Gràfic
L’alumnat de Gràfic visita la redacció de la revista Gràffica i l’impremta Impresum
Fotografia
Els alumnes de Foto s’endinsen en l’oferta cultural fotogràfica de València
Interiorisme
Nelly Carrió guanya el Premi de Disseny atorgat a l’EASDAlcoi per part del CDICV
Gràfic
Omar Giménez, alumne de Gràfic, és l’autor del cartell de la CXXXV Cavalcada dels Reis d’Orient
Producte
Producte enceta un projecte col·laboratiu de disseny amb ACTIU