Menu
 
BID_ 9é ENCONTRE D’ESCOLES I DISSENY
23 de novembre de 2021

Aquesta iniciativa vol servir de plataforma i xarxa de connexió per als professors, les universitats i centres d’ensenyament, els estudiants i els professionals del disseny de tota Iberoamèrica. Convocada per DIMAD, en el marc de la Biennal Iberoamericana de Disseny (BID), convida a la reflexió i el debat sobre la formació de la disciplina.

Aquest any s’ha celebrat en el Matadero de Madrid els dies 22, 23 i 24 de novembre. El tema d’aquest any és “Dissenyar i ensenyar Disseny després de la pandèmia”.

Hi haurà dues mostres on podem veure treballs d’estudiants: la Mostra d’Estudiants bid_est com la mostra 50 Talents. Idees per a un món millor.  Estaran exposades des del 22 de novembre de 2021 fins al 16 de gener de 2022 en la Central de Disseny en Matadero Madrid.

També hi ha: conferències, networking, tallers, col·loquis, …

I tenim representació de treballs del nostre alumnat: menció per al projecte de disseny gràfic de Sara Marín Ferrándiz: Somriures, projecte de connexió vital (premi recollit pel professor Natxo Pérez) i el projecte de disseny d’espais i interiorisme de María José Torró Rivera, Josep Lluís Grau Sancho i Natalia Blanco Rodríguez. Enhorabona!!!

Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic
Igualtat
Exposició de cartells 8 de març / Il·lustració Aplicada al Producte
Escola
Comissió del Congrés dels Diputats