Menu
 
BID_ 9é ENCONTRE D’ESCOLES I DISSENY
23 de novembre de 2021

Aquesta iniciativa vol servir de plataforma i xarxa de connexió per als professors, les universitats i centres d’ensenyament, els estudiants i els professionals del disseny de tota Iberoamèrica. Convocada per DIMAD, en el marc de la Biennal Iberoamericana de Disseny (BID), convida a la reflexió i el debat sobre la formació de la disciplina.

Aquest any s’ha celebrat en el Matadero de Madrid els dies 22, 23 i 24 de novembre. El tema d’aquest any és “Dissenyar i ensenyar Disseny després de la pandèmia”.

Hi haurà dues mostres on podem veure treballs d’estudiants: la Mostra d’Estudiants bid_est com la mostra 50 Talents. Idees per a un món millor.  Estaran exposades des del 22 de novembre de 2021 fins al 16 de gener de 2022 en la Central de Disseny en Matadero Madrid.

També hi ha: conferències, networking, tallers, col·loquis, …

I tenim representació de treballs del nostre alumnat: menció per al projecte de disseny gràfic de Sara Marín Ferrándiz: Somriures, projecte de connexió vital (premi recollit pel professor Natxo Pérez) i el projecte de disseny d’espais i interiorisme de María José Torró Rivera, Josep Lluís Grau Sancho i Natalia Blanco Rodríguez. Enhorabona!!!

Igualtat
EXPOSICIÓ 25N
Fotografia
CONFERÈNCIA I TALLER DE FOTOGRAFIA: EDUARDO MOMEÑE
Igualtat
CONFERÈNCIA: I DESPRÉS DE LA DENUNCIA, QUÈ?
Igualtat
25N: DIA INTERNACIONAL DE L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA.
Moda
CLEC FASHION FESTIVAL