Menu
 
Els creadors de Chapelle Magazine expliquen com materialitzar un projecte ediorial de Moda
8 de maig de 2019

Aquest 9 de maig a les 12h el saló d’actes de l’EASDAlcoi acollirà una xerrada organitzada pel departament de Moda de l’Escola sobre el projecte editorial de Chapelle Magazine nascut a València l’any 2015.

La publicació va ser creada i fundada per Eduardo Jairycovich, Natalia Zahorodna i Beatriz Tafaner. Tot s’inicia sense cap d’intenció més enllà de la de submergir-se i aproximar-se al món de la moda: “Era una excusa recurrent per a començar un recorregut i tindre un foli en blanc on poder expressar-se creativa i lliurement”.

Després de 4 anys d’eixe començament, Chapelle Magazine ha aconseguit evolucionar junt als seus membres i ha adquirit la meta de transmetre un missatge carregat de cultura i informació a un món que actualment es troba “envoltat d’entreteniment buit, notícies falses i decadència”. Enguany Chapelle trau la seua primera edició en paper en la qual lluita i informa sobre el moviment LGBTI+ des d’un punt de vista cultural, social artístic i en total relació amb la moda.

Així, en la conferencia es tractaran aspectes com dur a terme una idea pròpia i crear un projecte; treballar amb equips multidisciplinaris i la importància de les col·laboracions; tractar temes socials a través de la moda, la fotografia i l’estilisme de moda (feminisme, lluita LGTBI+, pluralitat racial, moda sostenible…); el procés i making of d’una editorial de moda. Brief i moodboard i el contacte amb influencers.

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi