Menu
 
Els creadors de Chapelle Magazine expliquen com materialitzar un projecte ediorial de Moda
8 de maig de 2019

Aquest 9 de maig a les 12h el saló d’actes de l’EASDAlcoi acollirà una xerrada organitzada pel departament de Moda de l’Escola sobre el projecte editorial de Chapelle Magazine nascut a València l’any 2015.

La publicació va ser creada i fundada per Eduardo Jairycovich, Natalia Zahorodna i Beatriz Tafaner. Tot s’inicia sense cap d’intenció més enllà de la de submergir-se i aproximar-se al món de la moda: “Era una excusa recurrent per a començar un recorregut i tindre un foli en blanc on poder expressar-se creativa i lliurement”.

Després de 4 anys d’eixe començament, Chapelle Magazine ha aconseguit evolucionar junt als seus membres i ha adquirit la meta de transmetre un missatge carregat de cultura i informació a un món que actualment es troba “envoltat d’entreteniment buit, notícies falses i decadència”. Enguany Chapelle trau la seua primera edició en paper en la qual lluita i informa sobre el moviment LGBTI+ des d’un punt de vista cultural, social artístic i en total relació amb la moda.

Així, en la conferencia es tractaran aspectes com dur a terme una idea pròpia i crear un projecte; treballar amb equips multidisciplinaris i la importància de les col·laboracions; tractar temes socials a través de la moda, la fotografia i l’estilisme de moda (feminisme, lluita LGTBI+, pluralitat racial, moda sostenible…); el procés i making of d’una editorial de moda. Brief i moodboard i el contacte amb influencers.

Escola
Queden suspeses les classes per al dilluns 20 de gener
Gràfic
Sensor Variable Font, el TFT de Disseny Gràfic d’Iván Huelves
Moda
Estilisme exposa els seus dissenys de moda infantil
Fotografia
Fotografia enceta les col·laboracions de l’EASDAlcoi amb el projecte ‘Cada Lata Cuenta’
Moda
Es renova l’exposició de l’alumnat de Moda al Centre Comercial Alçamora