Menu
 
‘Claves del diseño en plástico’, el workshop que impartirà l’exalumne Javier Moreno
26 de novembre de 2018

L’exalumne de Disseny de Producte i fundador de Bambú Studio, Javier Moreno, impartirà aquest dimecres 28, dijous 29 i divendres 30 de novembre el workshop ‘Claves del diseño en plástico’ dirigit principalment als alumnes de 3er i 4t de Producte.

Amb aquest taller es pretén transmetre a l’alumnat els recursos suficients perquè puga planejar, definir i desenvolupar un producte de qualitat amb un alt percentatge de components de plàstic, tenint en compte les seues característiques i les limitacions de temps pròpies del treball en l’àmbit professional. D’aquesta manera, altres ltres dels objectius són que els estudiants siguen capaços de distingir els diferents tipus de plàstics i els seus processos de producció i a més, puguen plasmar les idees a desenvolupar en maquetes ràpides i esbossos. Tot açò tenint sempre l’observació i la curiositat com a peces claus.

El workshop estarà dividit en tres sessions. La primera d’elles (la del dimecres 28) constarà d’una introducció teòrica i l’elaboració d’un ‘briefing’ i planificació del projecte. La segona (la del dijous 29) se centrarà en el desenvolupament de productes mitjançant l’elaboració d’esbossos i la definició i selecció del producte. I per últim, la tercera (del divendres 30) consistirà en la finalització dels productes i la seua presentació.

Javier Moreno, diplomat en Disseny de Producte en l’EASDAlcoi, és a més fundador de l’agència de disseny Bambú Studio situada a Alcoi. Amb ella, des de 2016 desenvolupa projectes a nivell internacional (Regne Unit, Dinamarca, Alemanya, Hong Kong, EE.UU) encarregant-se per complet tot el procés de creatiu i adaptant-se a les necessitats de cada producte i client.

Gràfic
Sensus: Aproximació gràfica i derivacions sinestèsiques
Gràfic
El TFT de Vanessa Jaijo l’únic projecte valencià seleccionat als premis gaudeamusPROJECTA
Gràfic
Cruz Novillo obri les portes del seu estudi als alumnes de Gràfica Publicitària
Moda
Petit Cocó
Escola
L’EASDAlcoi participa en la celebració global del Processing Day