Menu
 
‘Claves del diseño en plástico’, el workshop que impartirà l’exalumne Javier Moreno
26 de novembre de 2018

L’exalumne de Disseny de Producte i fundador de Bambú Studio, Javier Moreno, impartirà aquest dimecres 28, dijous 29 i divendres 30 de novembre el workshop ‘Claves del diseño en plástico’ dirigit principalment als alumnes de 3er i 4t de Producte.

Amb aquest taller es pretén transmetre a l’alumnat els recursos suficients perquè puga planejar, definir i desenvolupar un producte de qualitat amb un alt percentatge de components de plàstic, tenint en compte les seues característiques i les limitacions de temps pròpies del treball en l’àmbit professional. D’aquesta manera, altres ltres dels objectius són que els estudiants siguen capaços de distingir els diferents tipus de plàstics i els seus processos de producció i a més, puguen plasmar les idees a desenvolupar en maquetes ràpides i esbossos. Tot açò tenint sempre l’observació i la curiositat com a peces claus.

El workshop estarà dividit en tres sessions. La primera d’elles (la del dimecres 28) constarà d’una introducció teòrica i l’elaboració d’un ‘briefing’ i planificació del projecte. La segona (la del dijous 29) se centrarà en el desenvolupament de productes mitjançant l’elaboració d’esbossos i la definició i selecció del producte. I per últim, la tercera (del divendres 30) consistirà en la finalització dels productes i la seua presentació.

Javier Moreno, diplomat en Disseny de Producte en l’EASDAlcoi, és a més fundador de l’agència de disseny Bambú Studio situada a Alcoi. Amb ella, des de 2016 desenvolupa projectes a nivell internacional (Regne Unit, Dinamarca, Alemanya, Hong Kong, EE.UU) encarregant-se per complet tot el procés de creatiu i adaptant-se a les necessitats de cada producte i client.

Gràfic
Quatre alumnes de Gràfic han estat seleccionades als premis Art Byblio 2019
Moda
Moda participa en la Fira del Medi Ambient de Canals amb el seu projecte d’‘upcycling’
Interiorisme
Interiorisme presenta les seues propostes als premis Habitàcola 2019
Il·lustració
Els alumnes d’Il·lustració Aplicada de creen dessuadores i samarretes amb els seus propis dissenys
Animació
L’alumnat d’Animació coneix la faceta més professional del sector amb TVOn Producciones i FrameOver