Menu
 
CONCURS ACETEX
18 de desembre de 2020

Aquest matí s’ha realitzat el lliurament de premis del concurs Acetex (Associació Comarcal d’Empresaris Tèxtils) que va realitzar el curs passat l’alumnat de tercer d’Il·lustració Aplicada al Producte. El concepte plantejat per a desenvolupar aquesta col·laboració va ser el d’il·lustrar un ambient tèxtil d’exterior, concretament una terrassa. Rosana Gisbert, professora que ha portat aquests projectes, ha comentat que malgrat les circumstàncies provocades per la Covid-19, la dinàmica de treball i la seua execució ha sigut excel·lent.

Segons ens transmet José Martínez, president d’Acetex, i Quico Sempere, responsable del Departament Institucional d’Aitex, les propostes han sigut molt debatudes entre el jurat per la qualitat dels treballs presentats.

Finalment, es va decidir guardonar amb un primer premi a Laura Álvarez Font pel seu treball “Mediterrani“, i amb el segon premi a Ángela Escolano Gálvez, amb el seu projecte “Good Vibes“.

L’alumnat ha rebut l’enhorabona per part dels representants d’aquestes Institucions Tèxtils que representen un gran sector que, actualment, acull a molts dels nostres alumnes.

Enhorabona a tots i totes !!!

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival