Menu
 
CONFERÈNCIA CDICV A CÀRREC DEL GABINET TONO LLEDÓ INTERIORISTAS
14 de febrer de 2022

El pròxim 15 de febrer tindrà lloc una conferència del CDICV a càrrec del gabinet Tono Lledó Interioristas.

Aquesta xarrada va dirigida als/les alumnes de Grau de Disseny Interior i Cicle Superior de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració. El gabinet Tono Lledó Interioristas informarà sobre els avantatges de la col·legiació en el CDICV (Col·legi de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana).

SOBRE TONO LLEDÓ

Tono Lledó és un col·legiat del Col·legi de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana. En 1985 va fundar el seu propi estudi de disseny, Tono Lledó Interioristas, a la ciutat d’Alacant.

El seu estudi dóna serveis d’execució d’obres amb més de 1500 projectes realitzats. A més a més, compta a un equip de treball especialitzat, format per professionals de l’arquitectura, de disseny d’interior i gràfic, informàtica i enginyeria.

Tono Lledó ha format part activa de la Junta del CDIDV. Actualment, encara està vinculat col·laborant en ponències o com a jurat en diferents certàmens.

SOBRE EL CDICV

El CDICV (Col·legi de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana) és una corporació de dret públic que integra a diferents professionals relacionats amb el disseny d’interiors de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu d’ordenar l’exercici de la professió així com representar i defendre els interessos dels professionals titulats en el grau de Disseny d’Interiors i dels usuaris dels seus serveis.

Aquesta corporació va dirigida a qui vol emprendre el camí i volen arribar a ser professionals i reconeguts del món de l’interiorisme, però també per a ja reconeguts, premiats i professionals establits que continuen lluitant. A més a més, més de 300 membres individuals i més de 80 empreses del sector, així com estudiants, docents i altres professionals afins han volgut formar part d’aquest projecte.

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival