Menu
 
Connecta’ns emocionalment a la teua roba
8 de gener de 2018

Des de l’assignatura de Cultura del Disseny del grau de Disseny de Moda s’ha organitzat per al pròxim dimecres 10 de gener “Conexiones 3: Identidad y diálogo a través de las prendas”, un esdeveniment en el què es vol fer una crida a la gent del carrer per compartir experiències i històries que ens connecten mitjançant la roba.

El primer objectiu d’aquesta activitat, organitzada per Desamparados Pardo Cuenca i que compta amb la col·laboració de Patrik Baldan i l’alumnat d’enguany de l’assignatura de Cultura del Disseny, pretén connectar a la gent a través de l’intercanvi d’experiències derivades de les històries de les seues peces de roba, amb el propòsit de reforçar les relacions emocionals amb les peces de vestir i construir nous valors i identitats.

A més, aquesta activitat, també té com a segon objectiu la sensibilització de la gent sobre la durabilitat i longevitat de les peces de vestir més enllà de les seues característiques físiques i estètiques, per a gastar menys en roba recuperant peces i introduint-es de nou en el circuit de la moda.

Totes les persones que vulguen participar hauran de dur posada una peça de roba que tinga un valor especial per a ells i es tracta que ens conten perquè és especial i quina història o record amaga, més enllà de les seues característiques estètiques i funcionals. Les històries es gravaran en vídeo i es fotografiaran per fer amb elles una posterior exposició amb totes les imatges que aniran vinculats mitjançant un codi QR.

L’activitat es realitzarà el 10 de gener de 9h a 12:40h i tindrà com a punt de trobada el hall de l’escola per després anar a realitzar les entrevistes al plató.

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic