Menu
 
Connecta’ns emocionalment a la teua roba
8 de gener de 2018

Des de l’assignatura de Cultura del Disseny del grau de Disseny de Moda s’ha organitzat per al pròxim dimecres 10 de gener “Conexiones 3: Identidad y diálogo a través de las prendas”, un esdeveniment en el què es vol fer una crida a la gent del carrer per compartir experiències i històries que ens connecten mitjançant la roba.

El primer objectiu d’aquesta activitat, organitzada per Desamparados Pardo Cuenca i que compta amb la col·laboració de Patrik Baldan i l’alumnat d’enguany de l’assignatura de Cultura del Disseny, pretén connectar a la gent a través de l’intercanvi d’experiències derivades de les històries de les seues peces de roba, amb el propòsit de reforçar les relacions emocionals amb les peces de vestir i construir nous valors i identitats.

A més, aquesta activitat, també té com a segon objectiu la sensibilització de la gent sobre la durabilitat i longevitat de les peces de vestir més enllà de les seues característiques físiques i estètiques, per a gastar menys en roba recuperant peces i introduint-es de nou en el circuit de la moda.

Totes les persones que vulguen participar hauran de dur posada una peça de roba que tinga un valor especial per a ells i es tracta que ens conten perquè és especial i quina història o record amaga, més enllà de les seues característiques estètiques i funcionals. Les històries es gravaran en vídeo i es fotografiaran per fer amb elles una posterior exposició amb totes les imatges que aniran vinculats mitjançant un codi QR.

L’activitat es realitzarà el 10 de gener de 9h a 12:40h i tindrà com a punt de trobada el hall de l’escola per després anar a realitzar les entrevistes al plató.

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi