Menu
 
La diversitat creativa i els ‘patrons propis’ prenen la desfilada de l’EASDALCOI
10 d'abril de 2019

El passat 5 d’abril l’Escola es va convertir en una passarel·la en la que els assistents van poder veure d’una manera única i especial els dissenys realitzats pels alumnes del Grau de Moda i el cicle d’Estilisme d’Indumentària. Més de 60 peces amb una varietat tipològica, estètica i conceptual complexa i enriquidora.

Cal destacar la transversalitat del projecte.  Ha comptat amb la participació de particulars per al modelatge, de l’alumnat i el professorat de l’especialitat d’Il·lustració Aplicada i dels cicles de Gràfica Publicitària i Fotografia en la difusió i cobertura audiovisual de l’esdeveniment. També amb els cicles de Perruqueria i Estètica del CIPFP de Batoi per a la definició dels looks dels models i de l’Ajuntament d’Alcoi que va donar suport logístic per a la construcció de l’estructura i l’equip d’imatge i so.

Des del departament de Moda destaquen la gran tasca col·lectiva duta a terme per tots els col·laboradors i la implicació màxima durant tot el procés per poder fer d’aquesta desfilada una “magnífica experiencia”. Ací algunes imatges de la mateixa:

Moda
Moda xafa fort!
Animació
Els alumnes d’Animació queden primers als Premis Península del CINEDFEST
Il·lustració
Confecciones Paula lliura els seus primers premis d’il·lustració tèxtil
Moda
Els alumnes de Moda finalitzen el curs amb un editorial dedicat a la Grècia Clàssica
Interiorisme
L’exalumne d’Interiorisme Pepe Gomis explica la seua experiència professional a l’alumnat