Menu
 
La diversitat creativa i els ‘patrons propis’ prenen la desfilada de l’EASDALCOI
10 d'abril de 2019

El passat 5 d’abril l’Escola es va convertir en una passarel·la en la que els assistents van poder veure d’una manera única i especial els dissenys realitzats pels alumnes del Grau de Moda i el cicle d’Estilisme d’Indumentària. Més de 60 peces amb una varietat tipològica, estètica i conceptual complexa i enriquidora.

Cal destacar la transversalitat del projecte.  Ha comptat amb la participació de particulars per al modelatge, de l’alumnat i el professorat de l’especialitat d’Il·lustració Aplicada i dels cicles de Gràfica Publicitària i Fotografia en la difusió i cobertura audiovisual de l’esdeveniment. També amb els cicles de Perruqueria i Estètica del CIPFP de Batoi per a la definició dels looks dels models i de l’Ajuntament d’Alcoi que va donar suport logístic per a la construcció de l’estructura i l’equip d’imatge i so.

Des del departament de Moda destaquen la gran tasca col·lectiva duta a terme per tots els col·laboradors i la implicació màxima durant tot el procés per poder fer d’aquesta desfilada una “magnífica experiencia”. Ací algunes imatges de la mateixa:

Interiorisme
Els alumnes d’Interiors coneixen la realitat professional de l’estudi Ramón Esteve i les innovacions d’Hábitat’19
Escola
Dates de matrícula de l’alumnat d’Estudis Superiors
Il·lustració
El passat i el futur impregnen les Obres Finals d’Il·lustració
Escola
Vídeo de l’oferta formativa de l’EASDAlcoi
Producte
A-68, TFT de Producte de Francisco Requena