Menu
 
La diversitat creativa i els ‘patrons propis’ prenen la desfilada de l’EASDALCOI
10 d'abril de 2019

El passat 5 d’abril l’Escola es va convertir en una passarel·la en la que els assistents van poder veure d’una manera única i especial els dissenys realitzats pels alumnes del Grau de Moda i el cicle d’Estilisme d’Indumentària. Més de 60 peces amb una varietat tipològica, estètica i conceptual complexa i enriquidora.

Cal destacar la transversalitat del projecte.  Ha comptat amb la participació de particulars per al modelatge, de l’alumnat i el professorat de l’especialitat d’Il·lustració Aplicada i dels cicles de Gràfica Publicitària i Fotografia en la difusió i cobertura audiovisual de l’esdeveniment. També amb els cicles de Perruqueria i Estètica del CIPFP de Batoi per a la definició dels looks dels models i de l’Ajuntament d’Alcoi que va donar suport logístic per a la construcció de l’estructura i l’equip d’imatge i so.

Des del departament de Moda destaquen la gran tasca col·lectiva duta a terme per tots els col·laboradors i la implicació màxima durant tot el procés per poder fer d’aquesta desfilada una “magnífica experiencia”. Ací algunes imatges de la mateixa:

Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ
Moda
PROJECTE DE MODA “RESILIÈNCIA” EN CC ALZAMORA ALCOI
Escola
JORNADES FORMATIVES ISEACV