Menu
 
La diversitat creativa i els ‘patrons propis’ prenen la desfilada de l’EASDALCOI
10 d'abril de 2019

El passat 5 d’abril l’Escola es va convertir en una passarel·la en la que els assistents van poder veure d’una manera única i especial els dissenys realitzats pels alumnes del Grau de Moda i el cicle d’Estilisme d’Indumentària. Més de 60 peces amb una varietat tipològica, estètica i conceptual complexa i enriquidora.

Cal destacar la transversalitat del projecte.  Ha comptat amb la participació de particulars per al modelatge, de l’alumnat i el professorat de l’especialitat d’Il·lustració Aplicada i dels cicles de Gràfica Publicitària i Fotografia en la difusió i cobertura audiovisual de l’esdeveniment. També amb els cicles de Perruqueria i Estètica del CIPFP de Batoi per a la definició dels looks dels models i de l’Ajuntament d’Alcoi que va donar suport logístic per a la construcció de l’estructura i l’equip d’imatge i so.

Des del departament de Moda destaquen la gran tasca col·lectiva duta a terme per tots els col·laboradors i la implicació màxima durant tot el procés per poder fer d’aquesta desfilada una “magnífica experiencia”. Ací algunes imatges de la mateixa:

Gràfic
Quatre alumnes de Gràfic han estat seleccionades als premis Art Byblio 2019
Moda
Moda participa en la Fira del Medi Ambient de Canals amb el seu projecte d’‘upcycling’
Interiorisme
Interiorisme presenta les seues propostes als premis Habitàcola 2019
Il·lustració
Els alumnes d’Il·lustració Aplicada de creen dessuadores i samarretes amb els seus propis dissenys
Animació
L’alumnat d’Animació coneix la faceta més professional del sector amb TVOn Producciones i FrameOver