Menu
 
Els dissenys de primer de Moda desfilen a la passarel·la DAMEE d’Elx
25 de juny de 2019

Els alumnes del primer curs de Disseny de Moda van participar el passat 15 de juny en la desfilada DAMEE Moda (Disseny Art Moda Emprenedors Elx) organitzada per l’Associació de Comerços Altabix de la capital del Baix Vinalopó.

Així, la Plaça de Castella va ser el teló de fons d’una passarel·la de més de 40 metres per la que van passar les peces i creacions de diferents dissenyadors emergents de la província d’Alacant. D’aquesta manera es va apropar al carrer tot el talent dels creadors novells i se li va donar una visibilitat més directa.

Els treballs de l’alumnat de l’EASDAlcoi que es van mostrar s’han realitzat a través de l’assignatura de Projectes Bàsics i tenien com a punt de partida i fil conductor la violència masclista.

De manera conjunta es va investigar sobre el tema i es va reflexionar sobre la problemàtica. Posteriorment, i ja de manera individual, cada alumne  va desenvolupar un tema d'inspiració personal. En general, tots els alumnes han treballat amb referents feministes i dones lluitadores.

En arribar a l'última fase del projecte, la comunicació, s'ha realitzat una col·laboració amb Estilisme d'Indumentària. L'alumnat d'estilisme, basant-se en els projectes, va realitzar una proposta d'estilisme (maquillatge, perruqueria...) per a la desfilada. La participació s’ha extés també a les assignatures d'Espai i Volum i Sistemes de Representació del mateix curs.

Ací una recopilació de fotografies dels diferents dissenys durant la desfilada:

Fotografia
Enrique Algarra introduirà a l’alumnat en la fotografia infraroja mitjançant una xerrada i un taller
Gràfic
Andreu Martínez, alumne d’APGI, guanya el concurs de cartells de les Trobades 2020
Interiorisme
L’alumne d’Interiors Alejandro López obté l’accèssit als Premis InterCIDEC 2019
Gràfic
L’alumnat de Gràfic visita la redacció de la revista Gràffica i l’impremta Impresum
Fotografia
Els alumnes de Foto s’endinsen en l’oferta cultural fotogràfica de València