Menu
 
Diego Vainesman, Colom i Gutemberg estaran a l’EASDAlcoi aquest divendres
8 de novembre de 2018

El director d’art i dissenyador gràfic argentí Diego Vainesman continua el seu vincle amb l’EASDAlcoi amb la xerrada que oferirà aquest divendres 9 de novembre a les 12h en el saló d’actes Josep Albert Mestre del centre.

En la conferència ‘Colón, Gutemberg y el poder del marketing’ Vainesman presentarà “la seua visió particular de com la creativitat en la comunicació permet, als logos, els productes i perquè no als conqueridors, ser els amos d’una narrativa visual emocionant”.

Diego Vainesman, graduat en la Parsons School of Desing, té una gran trajectòria com a director d’art i dissenyador. Amb experiència en totes les àrees del disseny, des d’identitat corporativa a tipografia, en aplicacions que van des d’impresos a mitjans electrònics de comunicació a gran escala, o els esdeveniments més visibles. El 2007 va fundar la seua pròpia empresa de disseny 40N47 Design.

Cal destacar també que és president emèrit i enllaç llatinoamericà del Type Directors Club, la organització internacional més important dedicada a donar suport a la excel·lència en la tipografia, A més, és també professor en la School Visual of Arts, en la Parsons School of Design i en el Pratt Institute.

 

La seua relació professional amb l’EASDAlcoi va començar l’any 2015 i des d’aleshores s’ha mantingut una estreta col·laboració que ha pres forma de jornades, encontres, xerrades i tallers sempre al voltant del disseny gràfic i les seues potencialitats i possibilitats.

Animació
Els alumnes d’Animació assisteixen al festival internacional ‘Prime The Animation’
Escola
El Cuaderno Tendencias del Hábitat 19/20 apropa a l’alumnat les novetats en disseny per a la llar
Il·lustració
Entregats els V Premis de Disseny de l’EASDAlcoi i ACETEX
Gràfic
L’exalumna Andrea Blanes participa al llibre ‘Alejandro’, un recull de l’obra de l’artista Alejandro Soler