Menu
 
Diego Vainesman, Colom i Gutemberg estaran a l’EASDAlcoi aquest divendres
8 de novembre de 2018

El director d’art i dissenyador gràfic argentí Diego Vainesman continua el seu vincle amb l’EASDAlcoi amb la xerrada que oferirà aquest divendres 9 de novembre a les 12h en el saló d’actes Josep Albert Mestre del centre.

En la conferència ‘Colón, Gutemberg y el poder del marketing’ Vainesman presentarà “la seua visió particular de com la creativitat en la comunicació permet, als logos, els productes i perquè no als conqueridors, ser els amos d’una narrativa visual emocionant”.

Diego Vainesman, graduat en la Parsons School of Desing, té una gran trajectòria com a director d’art i dissenyador. Amb experiència en totes les àrees del disseny, des d’identitat corporativa a tipografia, en aplicacions que van des d’impresos a mitjans electrònics de comunicació a gran escala, o els esdeveniments més visibles. El 2007 va fundar la seua pròpia empresa de disseny 40N47 Design.

Cal destacar també que és president emèrit i enllaç llatinoamericà del Type Directors Club, la organització internacional més important dedicada a donar suport a la excel·lència en la tipografia, A més, és també professor en la School Visual of Arts, en la Parsons School of Design i en el Pratt Institute.

 

La seua relació professional amb l’EASDAlcoi va començar l’any 2015 i des d’aleshores s’ha mantingut una estreta col·laboració que ha pres forma de jornades, encontres, xerrades i tallers sempre al voltant del disseny gràfic i les seues potencialitats i possibilitats.

Gràfic
Quatre alumnes de Gràfic han estat seleccionades als premis Art Byblio 2019
Moda
Moda participa en la Fira del Medi Ambient de Canals amb el seu projecte d’‘upcycling’
Interiorisme
Interiorisme presenta les seues propostes als premis Habitàcola 2019
Il·lustració
Els alumnes d’Il·lustració Aplicada de creen dessuadores i samarretes amb els seus propis dissenys
Animació
L’alumnat d’Animació coneix la faceta més professional del sector amb TVOn Producciones i FrameOver