Menu
 
L’EASDAlcoi redissenya el seu distintiu exterior
28 de juny de 2019

L’Escola ha volgut renovar el concepte que recull l’essència de tot el centre: la paraula ‘Dissenya’,  que es mostra a una de les façanes de l’edifici en format pancarta de 10,30×5 metres.  La iniciativa sorgeix d’un procés didàctic en el que han participat els alumnes de 3er de Disseny Gràfic a través de l’assignatura de Projectes.

Se’ls va plantejar com a punt de partida que s’havia de mantindre la presència del concepte ‘Dissenya’  però tenien llibertat per canviar d’idioma, pensar noves estructures, incloure l’estètica que més els agradara, etc. Finalment, el projecte que ha estat seleccionat entre l’equip directiu i part del professorat de Gràfic és el de l’alumna Sara Marín.

Es tracta d’un panell amb una doble funcionalitat. De dia crea un efecte op-art amb els discos en diferents tons de blancs, tornassolats i amb relleu i de nit, aquests discos de vinil refractant generen un joc lumínic potent que pot apreciar-se des de molta distància. Està previst que en breu s’instal·len uns focus que permeten crear aquest efecte de manera continuada.

A través de diferents sessions tutoritzades s’ha anat perfeccionant la proposta de Sara Marín fins arribar a un disseny que no fóra intrusiu amb l’arquitectura, sinó que es mimetitzara amb la pròpia estructura. Beu molt del racionalisme i també del minimalisme sense renunciar a impactar, però d’una manera amable i suau. Ha estat l’empresa Alcoirotul la que ha materialitzat aquesta proposta.

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic