Menu
 
L’EASDAlcoi i Cada Lata Cuenta presenten el projecte de reciclatge Llaunart
10 de febrer de 2020

Aquest dijous 13 de febrer  a la sala d’actes Josep Albert Mestre es presentarà Llaunart, una iniciativa conjunta de l’EASDAlcoi i l’entitat Cada Lata Cuenta. L’objectiu és contribuir des d’una perspectiva artística i del disseny a difondre i promoure la cultura del reciclatge, en especial de les llaunes.

Pablo García, director de Cada Lata Cuenta explicarà a l’alumnat participant en què consisteix la proposta i contextualitzarà les línies de treball a desenvolupar per les diferents disciplines. Cal destacar que és una acció de centre i hi ha diferents especialitats implicades: Il·lustració Aplicada, Disseny de Producte, Animació, Disseny Gràfic i Fotografia. Aquesta última ja ha dut a terme la seua col·laboració.

A més, Pilar Basalobre i Carlos Jiménez de l’estudi photoAlquimia realitzaran un taller d’upcycling, és a dir, d’aprofitament de materials ja usats per crear nous productes de major valor que l’original. Tot sempre encarat a realitzar elements comunicatius al voltant del reciclatge.

La xerrada i taller marca l’inici dels diferents projectes amb els que es treballarà durant tot el  segon semestre. D’aquesta manera, l’Escola mostra el seu compromís amb la problemàtica mediambiental i participa de manera activa en la conscienciació social de la mateixa.

Il·lustració
Jero Muñoz guanya el concurs del cartell del 8M organitzat per la Regidoria d’Igualtat d’Alcoi
Fotografia
Els alumnes de Foto descobreixen la força expressiva del retrat amb Mikel Ponce i Luana Fischer
Moda
Conchi Sarabia apropa el concepte i la realitat del disseny de calçat a l’alumnat de Moda
Gràfic
Índia Gisbert dissenya la nova identitat de la Societat Protectora d’Animals d’Alcoi
Interiorisme
Departamento 13, el TFT d’Interiorisme de Nelly Carrió