Menu
 
L’EASDAlcoi i el Mercat de Sant Roc signen un acord de col·laboració
6 de febrer de 2020

Aquest dijous 6 de febrer s’ha formalitzat el que duu sent un interés comú de fa temps per part de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi i el Mercat de Sant Roc: treballar junts per aprofitar el potencial creatiu que ofereix aquest últim espai i dinamitzar-lo per fer-lo atractiu al públic més jove.

Carlos Aracil i Tania Peinado, president i vicepresidenta  del Mercat de Sant Roc, han acudit aquest matí a l’Escola per realitzar la signatura de l’acord juntament amb Pilar Blasco, directora de l’EASDAlcoi. Aracil ha assenyalat durant aquest encontre que “L’Escola ens pot proporcionar eixa visió innovadora que connecte amb la gent jove per a que també senta seu el Mercat i fer que siga molt més que un lloc dedicat a la venda”.

“Tenim un espai molt gran que port servir de suport artístic i de disseny per a moltíssimes intervencions que els alumnes vulguen fer” explicava Peinado, que insistia també en la vessant cultural del projecte “volem sumar-nos a l’oferta cultural d’Alcoi i ser un punt d’encontre interessant en aquest sentit”.

Per la seua banda Pilar Blasco, ha mostrat el seu desig i compromís de “donar solucions a aquestes inquietuds, que poden ser resoltes des de múltiples perspectives perquè el disseny és un àmbit de creació transversal”. Ha expressat també com d’important és per a l’alumnat aquest tipus de projectes per “ser una oportunitat d’eixir fora de l’entorn formatiu diari i trobar-se amb altres reptes diferents i enriquidors”.

A partir d’aquest moment aniran perfilant-se quines accions i actuacions concretes es duran a terme a curt termini, sempre amb l’objectiu de que la col·laboració es consolide i es mantinga activa durant molts anys.

Il·lustració
Jero Muñoz guanya el concurs del cartell del 8M organitzat per la Regidoria d’Igualtat d’Alcoi
Fotografia
Els alumnes de Foto descobreixen la força expressiva del retrat amb Mikel Ponce i Luana Fischer
Moda
Conchi Sarabia apropa el concepte i la realitat del disseny de calçat a l’alumnat de Moda
Gràfic
Índia Gisbert dissenya la nova identitat de la Societat Protectora d’Animals d’Alcoi
Interiorisme
Departamento 13, el TFT d’Interiorisme de Nelly Carrió