Menu
 
Professors de l’EASDAlcoi participen en la V edició de ‘Paraules pintades’
3 de juliol de 2019

Unir la literatura i les manifestacions plàstiques i traure l’art al carrer són les dos raons de ser del projecte ‘Paraules pintades’. Duu fent-se des de l’any 2015 des de Bocairent per part de l’Associació Art 92 i l’ajuntament d’aquesta localitat.

Text i imatge es vinculen de manera directa, indirecta o interpretativa per crear un tot creatiu que s’exposa als balcons dels cascs històrics i zones cèntriques no sols de Bocairent, sinó també de poblacions com  Muro i Banyeres. En aquesta última és on es troba ara mateix l’exposició.

La convocatòria, que té lloc cada any per febrer, és oberta i pot presentar propostes tot aquell que vulga. No cal una formació específica prèvia perquè el que es vol es fugir d’elitismes i  popularitzar la iniciativa. Els professors de distintes especialitats de l’Escola partincipen activament en la mostra des de fa anys.

En l’actual edició han col·laborat Amanda Alborch, Joan Almela, Gemma Botella, Rafa Calbo, Raquel Donaire, Lourdes Expósito, Just Garrido, Jerjes Llopis i Pep Sanz.

Paraules pintades’ ha rebut una bona resposta per part de la gent any rere any. A més, aquest 2018 també se li ha concedit el premi ‘Ciutat Lectora’ de la Fundació Full que reconeix la tasca d'ccions que contribueixen a fomentar l’hàbit lector.

Ací es poden veure les imatges que han elaborat els professors a partir dels textos:

Escola
Centenars d’alumnes d’ESO i Batxillerat han visitat l’EASDAlcoi aquest curs
Il·lustració
Cíclica, TFT d’Il·lustració Aplicada de Diana Ventura
Interiorisme
Intervenció arquitectònica i paisajística sobre una finca eqüestre
Escola
Graduació dels Estudis Superiors de Disseny 2019
Moda
La visibilització de qüestions socials i ambientals fa de fil conductor als TFTs de Moda