Menu
 
El concurs d’aparadorisme nadalenc premia dos propostes dels nostres alumnes
8 de gener de 2018

Dos grups d’alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi han sigut premiats en el concurs d’aparadorisme nadalenc “Alcoi Ciutat del Nadal”. Concretament es van endur el primer premi els alumnes de 4t de Disseny d’Interiors Iñaki García, Cristina García, Eduardo Ortuño, Carolina García i Amparo Prieto; que van realitzar l’aparador de l’establiment “A Foc i Flama”. Aquest guardó estava dotat amb 250€ i un diploma de participació.

El segon premi, en la modalitat de serveis, també ha sigut per a un grup d’alumnes de l’escola, en aquest cas de 2n de Disseny d’Interiors, format per Edgar Morant i Lorena Palma, que han realitzat l’aparador i ambientació interior de “Pepe’s Coffe and Co”.

La participació dels nostres alumnes en el concurs fa més visible el seu treball i permet que l’activitat de l’interiorista com aparadorista es plantege com una necessitat per al comerciant. D’aquesta manera, els aparadors no haurien de limitar-se únicament a l’època nadalenca, sinó que hauria d’existir una continuïtat al llarg de l’any.

Ambientació interior Pepe´s Coffee and Co

Gràfic
L’escola col·labora amb la regidoria de Benestar Social d’Alcoi
Moda
L’alumnat de moda vesteix ‘Les noces’ d’Stravinsky
Moda
Desfilada de moda disruptiva amb música soundcool

Dissabte, 7 de juliol, a les 20:30 al Centre Comercial Alzamora

Moda
Càsting de moda a l’EASDAlcoi

Dimecres, 20 de juny, de 12:30 a 16h a l’EASDAlcoi

Moda
L’alumnat de moda exposa els seus treballs a Albaida