Menu
 
El concurs d’aparadorisme nadalenc premia dos propostes dels nostres alumnes
8 de gener de 2018

Dos grups d’alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi han sigut premiats en el concurs d’aparadorisme nadalenc “Alcoi Ciutat del Nadal”. Concretament es van endur el primer premi els alumnes de 4t de Disseny d’Interiors Iñaki García, Cristina García, Eduardo Ortuño, Carolina García i Amparo Prieto; que van realitzar l’aparador de l’establiment “A Foc i Flama”. Aquest guardó estava dotat amb 250€ i un diploma de participació.

El segon premi, en la modalitat de serveis, també ha sigut per a un grup d’alumnes de l’escola, en aquest cas de 2n de Disseny d’Interiors, format per Edgar Morant i Lorena Palma, que han realitzat l’aparador i ambientació interior de “Pepe’s Coffe and Co”.

La participació dels nostres alumnes en el concurs fa més visible el seu treball i permet que l’activitat de l’interiorista com aparadorista es plantege com una necessitat per al comerciant. D’aquesta manera, els aparadors no haurien de limitar-se únicament a l’època nadalenca, sinó que hauria d’existir una continuïtat al llarg de l’any.

Ambientació interior Pepe´s Coffee and Co

Escola
INFORMACIÓ DE LA PROVA GENERAL DE CICLES FORMATIUS
Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ
Moda
PROJECTE DE MODA “RESILIÈNCIA” EN CC ALZAMORA ALCOI