Menu
 
El dissenyador Sergi Orquín anima els alumnes a perseverar en el treball
30 de gener de 2017

El dijous 26 de gener es va celebrar en l’Escola la xarrada-col·loqui ‘Disseny, desenvolupament i estratègia de mercat per a productes’, amb Sergi Orquín, en l’àmbit de l’especialitat de Disseny de Productes.

Orquín va començar per fer una exposició sobre la seua trajectòria professional per a després centrar-se en la seua activitat actual i plantejar un tema de debat entre els alumnes.

Sergi va estudiar en l’Escola d’Arts i Oficis d’Alcoi, l’antecedent de l’actual Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. Posteriorment se’n va anar a estudiar a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, on a partir del segon any va compatibilitzar els estudis amb els seus primers treballs com a dissenyador de producte. A partir d’ací, va començar una carrera professional que abasta tots els camps del disseny industrial: parament de casa (va realitzar diversos elements de vaixella per a Ferran Adrià), mobiliari, utensilis, envasos, automòbils, trens, autobusos, cabines de metro, productes d’enginyeria, etc., per a diferents països.

Finalment, després de treballar per a diverses empreses, s’ha instal·lat a Ontinyent i junt amb un altre soci ha creat el seu propi estudi, Onceb Design Strategy, on es dedica al disseny de productes i la planificació d’estratègies per a portar-los amb èxit al mercat.

Entre els consells que Sergi va donar als alumnes per a la seua formació com a dissenyadors, va destacar la perseverança en el treball i, de cara a aquells que vulguen obrir-se pas en la professió com a emprenedors, l’esperit lluitador i la immunitat al desànim.

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi