Menu
 
El grup d’investigació de Disseny de Moda qualifica “d’èxit” la iniciativa Conexiones 4 celebrada a Xàtiva
11 d'octubre de 2018

El passat 5 d’octubre la Colectiva de Xàtiva va acollir l’Exposició, Trobada i Bescanvi de roba Conexiones 4 on es va es va comptar amb la presència de: Manel García, director de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics ISEA; Jordi Estellés, regidor de cultura de Xàtiva i Pilar Blasco, directora de l’EASDAlcoi.

El grup d’investigació de Disseny de Moda, Compromís i Bones Pràctiques ha estat l’impulsor del projecte que es troba emmarcat dins de la línia recerca ‘Durabilitat emocional vs. Durabilitat Material’. Desamparados Pardo Cuenca és la investigadora principal i compta amb la col·laboració de Patrik Baldan i Diana Ortiz, tots tres docents de l’EASDAlcoi.

Els organitzadors destaquen que tant l’exposició, l’encontre i el bescanvi van ser “tot un èxit” per la presència i interès d’alts càrrecs directius i polítics, i per la resposta positiva de la gent que es va acostar i participar en l’esdeveniment. Cal remarcar que alguns dels objectius de la iniciativa són analitzar vincle social, emocional i identitari que creen les peces de roba i fomentar la sostenibilitat en el consum de la moda.

“Volem que Conexiones 4 seguisca evolucionant i implicant molta més gent en noves i futures edicions” expliquen des del grup d’investigació. Per poder així obtenir “seu màxim assoliment” és a dir “reeducar la gent conscienciant-la i comprometent-la en la pràctica d’un sistema de moda eco eficient, que és, en definitiva, l’única eixida per salvaguardar la salut del nostre planeta” conclouen.

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi