Menu
 
El grup d’investigació de Disseny de Moda qualifica “d’èxit” la iniciativa Conexiones 4 celebrada a Xàtiva
11 d'octubre de 2018

El passat 5 d’octubre la Colectiva de Xàtiva va acollir l’Exposició, Trobada i Bescanvi de roba Conexiones 4 on es va es va comptar amb la presència de: Manel García, director de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics ISEA; Jordi Estellés, regidor de cultura de Xàtiva i Pilar Blasco, directora de l’EASDAlcoi.

El grup d’investigació de Disseny de Moda, Compromís i Bones Pràctiques ha estat l’impulsor del projecte que es troba emmarcat dins de la línia recerca ‘Durabilitat emocional vs. Durabilitat Material’. Desamparados Pardo Cuenca és la investigadora principal i compta amb la col·laboració de Patrik Baldan i Diana Ortiz, tots tres docents de l’EASDAlcoi.

Els organitzadors destaquen que tant l’exposició, l’encontre i el bescanvi van ser “tot un èxit” per la presència i interès d’alts càrrecs directius i polítics, i per la resposta positiva de la gent que es va acostar i participar en l’esdeveniment. Cal remarcar que alguns dels objectius de la iniciativa són analitzar vincle social, emocional i identitari que creen les peces de roba i fomentar la sostenibilitat en el consum de la moda.

“Volem que Conexiones 4 seguisca evolucionant i implicant molta més gent en noves i futures edicions” expliquen des del grup d’investigació. Per poder així obtenir “seu màxim assoliment” és a dir “reeducar la gent conscienciant-la i comprometent-la en la pràctica d’un sistema de moda eco eficient, que és, en definitiva, l’única eixida per salvaguardar la salut del nostre planeta” conclouen.

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic