Menu
 
El Grupo Zilonis, dedicat al màrqueting, busca talents a l’EASDAlcoi
25 d'octubre de 2018

Enrique Corbí, manàger de l’empresa Grupo Zilonis, s’ha reunit aquest matí amb alumnes de 4t de Disseny de Producte i de Disseny d’Interiors per tal d’explicar-los les principals línies de treball d’aquesta companyia i traslladar-los el seu interés per que gent amb una formació de qualitat com la que proporciona l’EASDAlcoi puga formar-ne part.

Grupo Zilonis, ubicat en Monòver, està especialitzat en la publicitat en el punt de venda. “El màrqueting més físic, el que es pot tocar” segons ha explicat Corbí. Treballen en el disseny i creació d’aparadors, així com en la fabricació de diferents elements que donen presència de marca a diferents espais. Han fet projectes amb firmes del sector del calcer, la joieria o la restauració, entre d’altres.

Com que l’empresa “ara es troba de ple en un procés de creixement i expansió” diu Corbí, tenen la necessitat d’incorporar a dissenyadors amb “molta creativitat i proactivitat” i per això han pensat en l’alumnat de l’EASDAlcoi.

Aquesta col·laboració es pot materialitzar per tres vies: pràctiques no remunerades però on sí que es costejaria el transport, dietes i altres despeses que facilitaren l’estança; amb la fórmula de dissenyador freelance o directament sent contractats a jornada completa o parcial en l’empresa.

Il·lustració
Segona sessió fotogràfica de ‘Body paint – Body Sculpture’ d’Il·lustració Aplicada
Il·lustració
Isidro Ferrer compartirà el seu disseny natural i multisignificant a l’EASDAlcoi
Animació
Les Jornades d’Animació 2018 de l’EASDAlcoi demostren la potencia i projecció del sector
Moda
ADABE ofereix una xerrada per sensibilitzar de la incidència de la moda en els trastorns alimentaris
Interiorisme
Ayelén Montoya, Caridad García i Paula Santana guanyen el concurs d’aparadorisme nadalenc