Menu
 
El Grupo Zilonis, dedicat al màrqueting, busca talents a l’EASDAlcoi
25 d'octubre de 2018

Enrique Corbí, manàger de l’empresa Grupo Zilonis, s’ha reunit aquest matí amb alumnes de 4t de Disseny de Producte i de Disseny d’Interiors per tal d’explicar-los les principals línies de treball d’aquesta companyia i traslladar-los el seu interés per que gent amb una formació de qualitat com la que proporciona l’EASDAlcoi puga formar-ne part.

Grupo Zilonis, ubicat en Monòver, està especialitzat en la publicitat en el punt de venda. “El màrqueting més físic, el que es pot tocar” segons ha explicat Corbí. Treballen en el disseny i creació d’aparadors, així com en la fabricació de diferents elements que donen presència de marca a diferents espais. Han fet projectes amb firmes del sector del calcer, la joieria o la restauració, entre d’altres.

Com que l’empresa “ara es troba de ple en un procés de creixement i expansió” diu Corbí, tenen la necessitat d’incorporar a dissenyadors amb “molta creativitat i proactivitat” i per això han pensat en l’alumnat de l’EASDAlcoi.

Aquesta col·laboració es pot materialitzar per tres vies: pràctiques no remunerades però on sí que es costejaria el transport, dietes i altres despeses que facilitaren l’estança; amb la fórmula de dissenyador freelance o directament sent contractats a jornada completa o parcial en l’empresa.

Gràfic
Quatre alumnes de Gràfic han estat seleccionades als premis Art Byblio 2019
Moda
Moda participa en la Fira del Medi Ambient de Canals amb el seu projecte d’‘upcycling’
Interiorisme
Interiorisme presenta les seues propostes als premis Habitàcola 2019
Il·lustració
Els alumnes d’Il·lustració Aplicada de creen dessuadores i samarretes amb els seus propis dissenys
Animació
L’alumnat d’Animació coneix la faceta més professional del sector amb TVOn Producciones i FrameOver