Menu
 
El Museu del Disseny de Barcelona & l’EASDAlcoi
15 de març de 2016

L’EASDAlcoi ha signat un conveni de col·laboració entre l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) mitjantçant el Museu del Disseny de Barcelona (MDB).

Aquest conveni marc ens posa en relació directa amb diversos aspectes a disfrutar i compartir. Tenint així un intercanvi directe i viu de cultura i disseny. Sent la primera Escola d’Art del territori Valencià que gaudeix d’aquest conveni marc.

L’objecte d’aquest conveni marc és crear un col·laboració entre ICUB a través del MDB i per l’altra banda l’EASDAlcoi per promoure diferents formats d’activitats educatives relacionades amb el disseny, la creativitat i la innovació: projectes de recerca comuns, col·laboracions amb els docents i també del préstec interbibliotecari.

El centre de Documentadció del MDB és un espai de consulta i recerca especializat en arts decoratives i disseny amb les especialitats de gràfic, industrial, tèxtil, d’espais, de moda i de serveis. Té com objectiu reunir i preservar informació i documentació relacionada amb totes aquestes matèries, difondre-les i posar-les al servei dels professionals, investigadors i estudiants, amb la voluntat d’oferir suport a l’estudi, la investigació, la creació, la reflexió, als processos d’innovació i crítica especialitzada.

En aquest sentit s’especifiquen tres àrees de col·laboració entre el Centre de Documentació i l’EASDAlcoi que el museu es compromet a valorar anualment amb l’objectiu de millorar les ofertes i adequar-les. Els serveis  complementaris del Centre de Documentació, els Serveis de préstec interbibliotecari i l’Intercanvi de Publicacions.

Moda
Departament de Moda. Visita extraescolar al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic