Menu
 
El professor de l’EASDAlcoi, Rafa Calbo, exposa ‘Causalitat/Casualitat’ en Muro
25 de gener de 2017

El passat 13 de gener de 2017 es va inaugurar l’exposició de Rafa Calbo, professor del departament de disseny gràfic, a la sala Arpella de l’Arxiu Municipal de Muro. L’exposició s’estructura en tres sèries que ha estat treballant en els últims anys:

-La sèrie Cultura popular, sorgida a partir de la investigació L’altra pintura. El simulacre pictòric, la seua indústria i les seues relacions-convivències amb la creació plàstica contemporània (1950-2010), una indagació basada en una producció pictòrica artisticoindustrial anomenada popularment “pintura comercial”.

Exposició Rafa Calbo en Muro

-La sèrie Transrealitat, basada en obres reflexives sobre la consciència col·lectiva i la percepció de la realitat contemporània. És una percepció mediatitzada pel “pantallisme” dels nostres dispositius electrònics i pels mitjans massius que transformen i reelaboren “realitats” superposades i fragmentades.

-La sèrie Rerefons està fonamentada en la superposició de capes de la nostra existència contemporània. Una realitat que s’ha d’extraure moltes vegades del rerefons de les aparences immediates que l’oculten.

La mostra es podrà visitar fins al 20 de febrer de 2017, de dijous a dissabte, en el següent horari: dijous i divendres de 18.30 a 21.30 hores i dissabtes de 18 a 21 hores.

Les fotos de la inauguració en aquest enllaç

Producte
Lily Véliz Corrales premiada al “DIVINO VERUM. I Concurso Nacional de Diseño de Producto”
Escola
Resultats provisionals proves d’accés de Cicles Formatius
Producte
L’EASD Alcoi inaugura el seu estand a Feria Hábitat València 2022
Escola
Admesos i instruccions per a realitzar la prova específica d’accés a Cicles Formatius
Escola
Resultats prova genèrica d’accés per als Cicles Formatius de Grau Superior