Menu
 
El professor Joel García impartirà una conferència a la Fira Modernista d’Alcoi
13 de setembre de 2017

 

Durant la setmana del 18 al 24 de setembre es desenvoluparan a Alcoi tot un conjunt d’activitats, impulsades per la Regidoria de Turisme, per a posar en valor i difondre el seu patrimoni modernista. Aquestes s’organitzen al voltant de la Setmana del Modernisme que inclou conferències, exposicions, visites guiades, recreacions històriques i teatralitzacions, tallers i una fira modernista en la Glorieta. De totes elles, despunten especialment les dedicades a un dels arquitectes més destacats del Modernisme alcoià, Vicent Pascual, i les vinculades a la indumentària en la societat modernista. Els assistents lluiran vestuari de l’època oferint una ambientació que ens retornarà en l’Alcoi de finals del XIX i principis del XX.

Dins de l’ampli programa, Joel García Pérez, professor d’Història i Teoria de l’Art i del Disseny de l’EASD Alcoi impartirà la conferència ‘La indumentària modernista o de la Belle Époque’ el dilluns 8 de setembre a les 20:00 hores al Saló Llarg del Cercle Industrial. Segons Joel García “es desenvoluparà una aproximació divulgativa a la indumentària de l’època de la Belle Époque i del Modernisme per a analitzar com les característiques generals del Modernisme, la de ser frontissa entre el passat i la modernitat i la de ser un estil d’exaltació de la burgesia enriquida amb el desenvolupament industrial, també es desenvolupa en l’àmbit de la indumentària”. La xarrada busca ajudar a la revaloració del patrimoni modernista alcoià ja que saber i conèixer és, sempre, el primer pas per a apreciar-lo justament.

Podeu trobar més informació sobre aquesta activitat a http://bit.ly/2wzzdqu i sobre la I Setmana Modernista d’Alcoi a  http://bit.ly/2evjnp1

Interiorisme
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”
Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa