Menu
 
Els alumnes de 2n d’APGI visiten la impremta Etygraf
10 de març de 2017

Els estudiants de 2n del cicle Assistent de Producte Gràfic Imprés (APGI) van visitar divendres passat Etygraf, una impremta especialitzada en etiquetes i ho van fer acompanyats de les professores Encarna Barriga i Rafaela Morales. A l’arribada els va rebre Jordi Baldoví com a representant de la impremta.

Per a començar, Jordi els va reunir a tots en la sala de visites per a explicar tant la història de la fundació de l’empresa com la seua evolució i funcionament.

A continuació, Jordi els va deixar a càrrec de Xavi, responsable del departament de preimpressió, on van veure com es preparen els documents, que arriben de diversos estudis de disseny per a ser filmats i processats. Seguidament van passar a veure com es confeccionen els clixés per a flexografia i les pantalles de serigrafia.

Tot seguit, van passar a la zona de màquines, on van veure diferents premses de flexografia, des de les més tecnològiques, de 8 cossos d’impressió d’adhesius a doble cara i control òptic de registre en temps real, a les més tradicionals, de 4 i 6 cossos. D’ací van passar a una altra sala per a veure les màquines d’acabats especials, serigrafia, colp sec i laminatges en calent.

Després van visitar la zona de confecció, on van poder veure els diversos acabats i manipulats que ofereix Etygraf.

Seguidament van passar en la sala d’òfset digital, amb una impressionant màquina amb un cos afegit, el qual serveix per a tractar les bobines d’etiquetes per a possibilitar la fixació de les tintes.

La visita va acabar amb els alumnes satisfets per haver pogut comprovar, de primera mà, el procés de treball en una empresa capdavantera al seu camp.

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Producte
Recordem la intervenció urbana “We love Products”
Escola
Expliquem arquitectura: Vicent Pascual Pastor, de l’historicisme al modernisme

Dijous 15 de febrer a les 11h

Interiorisme
L’alumnat de 1r d’interiors s’inicien en un projecte d’hàbitat
Interiorisme
Alumnes d’interiors queden finalistes en un concurs organitzat per Cevisama
Moda
L’alumnat de moda aprén dels millors sobre la indumentària escènica