Menu
 
L’EASDAlcoi uneix emprenedoria i disseny en una jornada per a l’alumnat
13 de desembre de 2019

El departament de Ciències Socials i Legislació va organitzar el passat 4 desembre la jornada Emprén Disseny a la sala d’actes de l’EASDAlcoi. La iniciativa anava dirigida en els alumnes de 4t curs dels Estudis Superiors de Disseny i que estant a punt d’acabar la seua formació, poden convertir-se joves emprenedors.

Javier Carmona de JBC Digital Marketing, va oferir la xerrada ‘Emprendre en digital’ i Ignacio Alamar d’Alamar abogados va parlar sobre ‘La protecció de la innovació’. Així, els dos temes principals a tractar van ser el màrqueting digital i la protecció de la propietat industrial i intel·lectual. Sempre des de l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora a través del coneixement.

Pel que fa al màrqueting digital es van desenvolupar qüestions relacionades amb la comunicació a través de xarxes socials, aprendre tècniques en SEO (Seo Engine Optimization) i SEM (Search Engine Marketing). La protecció de la propietat industrial i intel·lectual va estar centrada en el disseny i les marques.

Il·lustració
Jerjes Llopis, professor de Dibuix, exposa ’40 MAULLIDOS MUDOS’ a la Galeria Miscelanea
Escola
Queden suspeses les classes per al dilluns 20 de gener
Gràfic
Sensor Variable Font, el TFT de Disseny Gràfic d’Iván Huelves
Moda
Estilisme exposa els seus dissenys de moda infantil
Fotografia
Fotografia enceta les col·laboracions de l’EASDAlcoi amb el projecte ‘Cada Lata Cuenta’