Menu
 
L’EASDAlcoi uneix emprenedoria i disseny en una jornada per a l’alumnat
13 de desembre de 2019

El departament de Ciències Socials i Legislació va organitzar el passat 4 desembre la jornada Emprén Disseny a la sala d’actes de l’EASDAlcoi. La iniciativa anava dirigida en els alumnes de 4t curs dels Estudis Superiors de Disseny i que estant a punt d’acabar la seua formació, poden convertir-se joves emprenedors.

Javier Carmona de JBC Digital Marketing, va oferir la xerrada ‘Emprendre en digital’ i Ignacio Alamar d’Alamar abogados va parlar sobre ‘La protecció de la innovació’. Així, els dos temes principals a tractar van ser el màrqueting digital i la protecció de la propietat industrial i intel·lectual. Sempre des de l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora a través del coneixement.

Pel que fa al màrqueting digital es van desenvolupar qüestions relacionades amb la comunicació a través de xarxes socials, aprendre tècniques en SEO (Seo Engine Optimization) i SEM (Search Engine Marketing). La protecció de la propietat industrial i intel·lectual va estar centrada en el disseny i les marques.

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi