Menu
 
LLIBRE TIEMPO DETENIDO
4 de December de 2020

L'alumna de segon de cicle superior de fotografia, Ariadna García Sanfélix, ha participat amb 4 fotografies al llibre Tiempo detenido, un llibre que mostra amb diferents visions el que es va viure a la quarantena de la primavera de 2020.

Ella va arribar a aquest projecte quasi per casualitat. En temps de pandèmia i tancada a casa va voler expressar el que sentia i ho va fer amb la seua càmera jugant amb els colors quasi neutres i blaus i amb els enquadres buits. I va decidir presentar moltes d'aquestes fotos a un concurs d'Instagram del fotògraf Pollo Barba.

Aquest fotògraf al veure el potencial de les fotos d'Ariadna es va posar en contacte amb Eduardo Nave, fotògraf de renom que estava en aquest moment fent un projecte per a PhotoEspaña.

Quan Ariadna va rebre la trucada d'Eduardo Nave no s'ho creia. Però lluny de perdre l'oportunitat, va enviar les fotos que aquest li va requerir per a no perdre la oportunitat.

Així el jurat va elegir 4 de les seues fotos que ara estan editades junt amb la resta de professionals en aquest recull visual de les experiències de la quarantena.

És important tindre present que el treball constant i buscar oportunitats són dues ferramentes essencials a l'hora de fer moure el talent que hi ha entre els estudiants. A l'EASDALCOI s'impulsa sempre aquest fet.

Ariadna ens conta que la seua idea de futur passa per la fotografia editorial, ja que és la que s'adapta a les seues inquietuds laborals i vitals. I ara, amb aquest llibre ja està un pas més a prop.

School
INAUGURADA L’EXPOSICIÓ ‘INFLEXIONS’ A LA CAPELLA DE L’ANTIC ASIL
School
NORMES COVID
Illustration
VIATGE A VALÈNCIA: FIRA D’IL·LUSTRACIÓ BABAKAMO
School
VISITA DE L’ALUMNAT DE 4t ESO DEL IES PARE VITÒRIA A L’EASD ALCOI
School
L’EASD ALCOI VOS DESITJA BONES FESTES