Menu
 
Els alumnes de Moda finalitzen el curs amb un editorial dedicat a la Grècia Clàssica
7 de June de 2019

L’últim projecte del curs dut a terme pels estudiants de Moda ha sigut la realització d’un editorial. Un editorial de moda es compon, d’una mitjana d’unes sis-huit fotografies acompanyades de text i de temàtica comuna, el que els francesos anomenen ‘fil rouge’. Se sol publicar en revistes tant físiques com digitals.

En aquest cas, els alumnes de l’assignatura d’Estilisme de Moda tenien com a tema comú d’inspiració la Grècia Clàssica. Per a desenvolupar el projecte han hagut d’investigar el tema i materialitzar personalment tots els elements que apareixen en les imatges: abillaments, complements, tocats, maquillatge, i útils varis.

L’activitat s’ha dut a terme en col·laboració amb el departament de Fotografia que ha donat suport a l’iniciativa posant a disposició les seues instal·lacions i donant suport tècnic.

La sèrie d’editorials de moda, a més de ser una activitat d’àmbit acadèmic, vol ser una oportunitat perquè els alumnes de creen projectes viables i que puguen difondre’s en l’exterior perquè l’estudiant s’aferme al món professional. Per aquest motiu se seleccionaran alguna d’aquestes propostes per a presentar-la a revistes del sector i possibles concursos.

Interior Design
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”
Interior Design
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Illustration
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa