Menu
 
“PAREIDOLIA”. EXPOSICIÓ DE L’ALUMNAT DE SEGON DEL CGFS FOTOGRAFIA
10 de March de 2022

La pareidolia és un fenomen psicològic on un estímul tènue i aleatori és percebut com una forma reconeixible.

A l’exposició, sota el títol “Pareidolia”, el públic transita i s’endinsa en un món íntim i personal on les imatges, a través de la combinació adequada de llums i ombres, retocen al límit del que s’intueix i el que es desvetlla per parlar-nos sobre allò que es desitja. “Pareidolia” col·loca el seu focus davant l’exploració sensorial del cos i la seua sexualitat, buscant-ne una reinterpretació mitjançant el món natural.

L’exposició planteja, des d’una òptica reflexiva, un diàleg sobre l’autoconeixement, l’erotisme i la sexualitat. Dividida en tres seccions, parteix de la insinuació i l’erotisme subtil general, per deixar pas a un espai expressiu comú, mosaic fragmentat, que ens parla d’autoexploració i de la interrelació amb altres cossos. La conversa culmina en un vers lliure que serveix de punt de partida -i final- on el tema és tractat a través de les diverses mirades individualitzades.

“Pareidolia”, en definitiva, ens convida a explorar a través dels camins comuns, però des d’una visió oberta, curiosa i insinuant.

FUNDACIÓN MUTUA LEVANTE / Alcoi / Del 16 de març al 29 d’abril.

 

School
RESULTATS DEFINITIUS PROVES ACCÉS CICLES FORMATIUS
School
ENCARA QUEDEN PLACES DISPONIBLES. ANIMA’T! 
Fashion
PROJECTE DE MODA “GLORY” EN EL CC ALMAZORA
School
INFORMACIÓ PROVA ESPECÍFICA CICLES DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR
School
ASPIRANTS PROVA ESPECÍFICA CICLES FORMATIUS