Menu
 
Presentació 3a Edició Revista Signe
10 de December de 2015

La revista ‘Signe’ de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi s’ha presentat en La Sala d’Actes de la pròpia EASDAlcoi davant de nombrosos assistents.
Rafa Calbo i els propis estudiants, han explicat els detalls de la revista. Els alumnes s’han referit a aspectes com la dificultat a l’hora de l’elaboració de la mateixa, en especial en apartats com la coordinació, el disseny o la maquetació. També han detallat alguns dels continguts que es poden trobar com entrevistes o reportatges, amb atenció especial a les Jornades de Disseny. El lema que ha unificat els continguts ha sigut ‘Humanizando el diseño’.

Signe_Nº 3_2015_02

Els alumnes que han format part de l’equip d’elaboració i maquetació han sigut Sara Belda, Javier Peidro, José María Requena, Mauro Pascual, José Carlos Serrano, Carlos Trenzano i Julio Redondo coordinats i dirigits per María Castelló i el mateix Rafa Calbo i han realitzat també les portades, una a una, amb gofrat en el taller de Mecana Sans que li ha aportat a cada exemplar de la revista un caràcter únic i exclusiu.

Signe_Nº 3_2015_03

Cal dir també que la revista s’elabora completament en l’escola, ja que el servei de repropgrafia s’encarrega de la seua impressió i enquadernació.

Signe_Nº 3_2015_04

S’ha pogut veure també una experimentació de l’elaboració del logotip amb diversos materials realitzats en el taller de Producte davall la supervisió de la professora Amanda Alborch i un dels alumnes de la pròxima edició de la revista s’ha presentat, felicitant els seus antecessors i demanant la col·laboració de tots per a l’edició següent.

Signe_Nº 3_2015_05

Signe_Nº 3_2015_06

Signe_Nº 3_2015_08

Signe_Nº 3_2015_09

Signe_Nº 3_2015_10

Signe_Nº 3_2015_11

Finalment, a l’acabar l’acte ha actuat el grup alcoià ‘Júlia’ format per Estela Tormo i Toreig Vila amb projeccions de Sofía Hernández, recents guanyadores del premi Ovidi Montllor al millor disseny.

Julia1

Julia2

Interior Design
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”
Interior Design
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Illustration
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa