Menu
 
PROJECTE SOMRIURES
28 de July de 2021

Aquest projecte realitzat com TFT de Disseny gràfic ha sigut triat per a enviar a la 9a edició del Bid_Mad.

Somriures. Projecte de connexió vital.  Sara Marín Ferrándiz.

Descripció:

Imatge gràfica i campanya divulgativa de l'associació Somriures. Agrupació de 70 famílies, pares i mares de persones amb diversitat funcional, que solament volen ser escoltats per a denunciar l'escassetat de recursos que reben i reivindicar la dignitat d'una vida plena per als seus fills.

Per a donar major visibilitat a l'associació i perquè la societat prenga consciència de les seues reivindicacions s'ha creat una identitat gràfica potent i una campanya de conscienciació, convertint en protagonistes a les persones amb diversitat funcional del col·lectiu. Una campanya creada amb caràcter humà i mitjançant conceptes com la inclusió, l'empatia i la diversitat.

Metodologia:

Basada en la pràctica del disseny, es defineix i delimita un problema de comunicació per a oferir solucions comunicatives eficaces. Ajudar al fet que determinats col·lectius puguen fer arribar els seus missatges i reivindicacions a una societat cada vegada més alienada. En aquest cas, el contacte directe amb els protagonistes de l'associació va ser fonamental per a interioritzar les seues problemàtiques i reivindicacions. Una vegada establit aquest contacte, es va tractar que aquests missatges arribaren a la societat d'una manera emotiva i, alhora, dinàmica i optimista. Una campanya en l'entorn urbà acompanyada en les xarxes socials amb un motion graphic que va permetre narrar tota la problemàtica de l'associació.

 

School
RESULTATS DEFINITIUS PROVES ACCÉS CICLES FORMATIUS
School
ENCARA QUEDEN PLACES DISPONIBLES. ANIMA’T! 
Fashion
PROJECTE DE MODA “GLORY” EN EL CC ALMAZORA
School
INFORMACIÓ PROVA ESPECÍFICA CICLES DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR
School
ASPIRANTS PROVA ESPECÍFICA CICLES FORMATIUS