Menu
 
ENQUESTA PDO EN INSTAGRAM
14 de juny de 2021

PROJECTE INSTAL·LACIÓ ARTÍSTICA AL CENTRE COMERCIAL ALZAMORA

L'alumnat de 2n de PDO ha participat en un projecte d'instal·lació artística al Centre Comercial Alzamora.
Volem que ens ajudeu a triar quina de les 2 propostes finalistes és la que representarà al Departament d'Interiorisme de l'EASDAlcoi.
El dimecres es farà una enquesta per decidir-ho al nostre Instagram. Estigueu atents i participeu!

Descripción del proyecto:

Es planteja la creació d'una instal·lació artística que haurà de situar-se en un espai comercial situat en la primera planta del Centre Comercial Alzamora d'Alcoi. La instal·lació artística haurà de ser representativa del departament d'Interiorisme de l'Escola.
Es proposa com a temàtica principal del projecte: la llum i el color, tenint en compte les següents premisses:
- L'ambivalència de la llum: ja que d'una banda pot emfatitzar la tridimensionalitat de l'espai o aconseguir aplanar-lo amb la pèrdua de límit.
- La il·luminació experimental com a recurs per a activar els sentits.
- El factor de la percepció com a alteració, manipulació o pertorbació dels sentits a través de la interacció de formes intangibles i físiques en una experiència immersiva.
- La llum generadora d'atmosferes que es completen amb la interacció del visitant de l'espai. La interactivitat es produeix en el temps interior de l'individu, el que ens permet veure'ns a nosaltres mateixos i prendre consciència de la representació de l'entorn. L'espai cognitiu i emocional a través de la llum, redefineix el temps i la gravetat generant un tot únic.
- La il·luminació com a il·lusió de les aparences, la il·lusió de color basant-se en la proximitat de dues superfícies blanques. - La llum com a símbol de la nostra memòria col·lectiva per a construir un retrat d'una societat i una època.
- La repetició seriada d'elements de llum i la relació directa de l'objecte artístic amb l'espectador i amb l'espai circumdant
En definitiva un espai vivencial d'experiències que cobra sentit amb l'espectador.

Els dos finalistes són:

SERGI VILAPLANA

MIST

Genera una interacció amb les ombres, mentre s'observa la boirina des de l'altra part de l'espai creant formes i siluetes misterioses.
Una boira que separa una estada com si ens endinsàrem en un altre món, una llum blanca que ens atrapa, formes cridaneres, l'exterior, la naturalesa, el pur, en un mateix espai.

IRENE PÉREZ

ANHEL

Anhel respon a l’ànsia de satisfer alguna necessitat interna. En aquest cas és el desig de viatjar mitjançant la representació de les aurores boreals, eixe espectacular fenomen creat per la naturalesa, i d’aquesta forma generar un viatge intern en cadascú dels vianants que visite la instal·lació

 

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic