Menu
 
Entregats els V Premis de Disseny de l’EASDAlcoi i ACETEX
13 de novembre de 2018

El divendres 9 de novembre es van lliurar els premis del V Concurs de Disseny organitzat entre l’EASDAlcoi i ACETEX (Associació Comarcal d’Empresaris Tèxtils de l’Alcoià i el Comtat). Aquest concurs pretén reconèixer el talent dels estudiants d’Il·lustració Tèxtil, en aquest cas aplicada a la creació de productes per a la llar com cortinatges, tapisseries o estores, entre d’altres. Sempre tenint en compte les últimes tendències i tècniques de disseny.

En aquesta edició els guanyadors han estat: Abel Gómez Conca, qui ha rebut el primer premi valorat en 600€ per la seua col·lecció ‘Hive’ i Pablo Puig Pérez ha quedat segon amb seu treball ‘Traditional Sinergy’ que ha estat reconegut amb 400€. Les dos propostes estan exposades a l’entrada principal de l’Escola.

Col·lecció ‘Hive’ d’Abel Gómez

Col·lecció ‘Traditional Sinergy’ de Pablo Puig

Amb aquests guardons, celebrats des de 2013, es busca també estretir les relacions de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi amb el teixit empresarial i col·laborar activament amb la indústria més propera per crear sinergies entre l’àmbit de la formació i el del treball.

Gràfic
El País Semanal escull la ‘Dote Ornaments’ de Xelo Garrigós per al seu especial de Nadal
Interiorisme
El Grupo Puma mostra a Interiorisme i PDO els usos de la calç en la creació d’espais
Moda
Els alumnes d’Estilime i Moda descobreixen la història i trascendència de la seda a València
Producte
Fotogaleria del workshop ‘Diseñar en plástico’ de Bambú Studio
Fotografia
‘El Paisatge Documental Contemporani’ conferència d’Eduardo Nave a l’EASDALCOI