Menu
 
Entregats els V Premis de Disseny de l’EASDAlcoi i ACETEX
13 de novembre de 2018

El divendres 9 de novembre es van lliurar els premis del V Concurs de Disseny organitzat entre l’EASDAlcoi i ACETEX (Associació Comarcal d’Empresaris Tèxtils de l’Alcoià i el Comtat). Aquest concurs pretén reconèixer el talent dels estudiants d’Il·lustració Tèxtil, en aquest cas aplicada a la creació de productes per a la llar com cortinatges, tapisseries o estores, entre d’altres. Sempre tenint en compte les últimes tendències i tècniques de disseny.

En aquesta edició els guanyadors han estat: Abel Gómez Conca, qui ha rebut el primer premi valorat en 600€ per la seua col·lecció ‘Hive’ i Pablo Puig Pérez ha quedat segon amb seu treball ‘Traditional Sinergy’ que ha estat reconegut amb 400€. Les dos propostes estan exposades a l’entrada principal de l’Escola.

Col·lecció ‘Hive’ d’Abel Gómez

Col·lecció ‘Traditional Sinergy’ de Pablo Puig

Amb aquests guardons, celebrats des de 2013, es busca també estretir les relacions de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi amb el teixit empresarial i col·laborar activament amb la indústria més propera per crear sinergies entre l’àmbit de la formació i el del treball.

Moda
Lorenzo Caprile aproparà l’ofici de l’alta costura a l’alumnat de l’EASDAlcoi
Fotografia
La fotoperiodista Anna Surinyach oferirà una xerrada i un taller a l’EASDAlcoi
Moda
Els alumnes de Moda realitzen un editorial per a la firma Yeagob
Moda
Els creadors de Chapelle Magazine expliquen com materialitzar un projecte ediorial de Moda
Gràfic
L’alumnat de Gràfic dissenya cartells alternatius de Moros i Cristians per al pub Sports Passion