Menu
 
Entregats els V Premis de Disseny de l’EASDAlcoi i ACETEX
13 de novembre de 2018

El divendres 9 de novembre es van lliurar els premis del V Concurs de Disseny organitzat entre l’EASDAlcoi i ACETEX (Associació Comarcal d’Empresaris Tèxtils de l’Alcoià i el Comtat). Aquest concurs pretén reconèixer el talent dels estudiants d’Il·lustració Tèxtil, en aquest cas aplicada a la creació de productes per a la llar com cortinatges, tapisseries o estores, entre d’altres. Sempre tenint en compte les últimes tendències i tècniques de disseny.

En aquesta edició els guanyadors han estat: Abel Gómez Conca, qui ha rebut el primer premi valorat en 600€ per la seua col·lecció ‘Hive’ i Pablo Puig Pérez ha quedat segon amb seu treball ‘Traditional Sinergy’ que ha estat reconegut amb 400€. Les dos propostes estan exposades a l’entrada principal de l’Escola.

Col·lecció ‘Hive’ d’Abel Gómez

Col·lecció ‘Traditional Sinergy’ de Pablo Puig

Amb aquests guardons, celebrats des de 2013, es busca també estretir les relacions de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi amb el teixit empresarial i col·laborar activament amb la indústria més propera per crear sinergies entre l’àmbit de la formació i el del treball.

Fotografia
Fotogaleria de la conferència i taller de Pepa Valero
Gràfic
Sensus: Aproximació gràfica i derivacions sinestèsiques
Gràfic
El TFT de Vanessa Jaijo l’únic projecte valencià seleccionat als premis gaudeamusPROJECTA
Gràfic
Cruz Novillo obri les portes del seu estudi als alumnes de Gràfica Publicitària
Moda
Petit Cocó