Menu
 
‘Pipeline d’animació 3D’ Conferència de Rafel Bernabeu
14 de diciembre de 2016

L’Alcoià Rafel Bernabeu, impartirà la xerrada «Pipeline d’animació 3D» a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. Esta interessant activitat tindrà lloc el proper 16 de desembre, a les 11h. al Saló d’Actes.
Rafel Bernabeu ha estudiat a l’UPV i ha fet un master d’Animació 3D en Primer Frame a València. Amb tan sols 29 anys, Bernabeu està en possessió d’un abundos i interessant currículum, havent treballat com a rigger en FrameOver per a una sèrie de Shaquille O’neal, «HoopFighter». Ha treballat també per a HAMPA Animation Studios en la sèrie » The Shadownsters» , recentment comprada per HBO per tal d’emetre-la arreu del món. També ha estat treballant per a BlueDream Studios Spain, en la pel.lícula » The Animal Crackers», amb inversió estadounidenca .
Actualment desenvolupa la seua activitat professional a l’empresa Lightbox Animation Studios com a supervisor del departament de software tools i ha participat en la sèrie «Descubre con Tadeo» i «Atrapala bandera» Goya 2016 millor llargmetratge d’animació. Ara mateix treballa en «Tadeo Jones 2», que s’estrenarà el proper any 2017.

Escuela
RESULTADOS DEFINITIVOS PRUEBAS ACCESO CICLOS FORMATIVOS
Escuela
TODAVÍA QUEDAN PLAZAS DISPONIBLES. ¡ANÍMATE! 
Moda
PROYECTO DE MODA «GLORY» EN EL CC ALMAZORA
Escuela
INFORMACIÓN PRUEBA ESPECÍFICA CICLOS DE GRADO MEDIO Y SUPERIOR
Escuela
ASPIRANTES PRUEBA ESPECÍFICA GRADOS FORMATIVOS