Menu
 
Estilisme exposa els seus dissenys de moda infantil
13 de gener de 2020

Els alumnes de 2n del C.F.G.S. d’Estilisme d’Indumentària han muntat una xicoteta exposició de prototips duts a terme en l’assignatura de Modelisme. Es tracta de diferents tipologies de vestits i pantalons orientats a un públic infantil que es poden veure en la planta -3.

Aquest projecte, que porta per títol: ‘A cada uno lo suyo’, s’ha valgut també de la col·laboració de la dissenyadora de moda Alicia Mazón, directora creativa de la firma alacantina Mantisas i dissenyadora de la marca Levi’s. Mazón ha cedit alguns dels seus personals estampats tèxtils utilitzats en l’última edició de l’Alicante Fashion Week, que l’alumnat ha inclòs en les seues propostes.

D’aquesta forma, s’han confeccionat prototips amb línies i siluetes clàssiques combinats amb estampats moderns i més atrevits coherents amb el gust i la sensibilitat actual. A més, el projecte s’ha apropiat de motius i elements del món kitsch per a rescatar-los en clau actual amb una actitud camp.

L’exposició persegueix també un altre objectiu, calfar motors per a la pròxima edició de FIMI (Fira Internacional de Moda Infantil i Juvenil), on els alumnes participaran amb aquestes i més propostes.

Moda
NOVES EXPOSICIONS A L’EASDALCOI
Moda
PLISAT: APLICACIÓ CREATIVA
Biblioteca
NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA DE L’EASDALCOI
Interiorisme
PROJECTES FINALS DEL CICLE SUPERIOR DE PDO
Moda
NOVES EXPOSICIONS AL CENTRE COMERCIAL ALZAMORA