Menu
 
T.S. Il·lustració Aplicada al Producte

Estudis Superiors en Disseny

Especialitat de Disseny d'Il·lustració Aplicada al Producte

Els Estudis Superiors de Disseny d'Il·lustració Aplicada al Producte fusionen els referents històrics i les tendències innovadores de la il·lustració, per a dotar de majors possibilitats i nous significats en la seua aplicació a les diferents àrees del disseny, ja siga producte, tèxtil, moda, interiorisme, il·lustració editorial, publicitat... i a més obri nous horitzons i eixides professionals a aquesta disciplina.

Actualment, la il·lustració està vivint un moment d'auge, ja que s'evidencia com un valor afegit en l'àmbit del disseny, com un recurs i instrument diferenciador, únic i decisiu en la “personalització” del producte, de l'hàbitat o de l'espai... Per tant, es constitueix com una nova estratègia i instrument fonamental en la identitat del disseny en un món global, on el mercat persegueix seduir al consumidor oferint-li productes amb caràcter individual i singular.

En la il·lustració aplicada al producte la imatge adquireix entitat pròpia i pot aplicar-se a un objecte dotant-lo d'un potencial sensible, emocional i comunicatiu que va més enllà de la seua pura funcionalitat. D'aquesta manera l'objecte s'ompli de significat i ens transmet sensacions, històries, cultures, idees, tradicions, etc..

Professionalment, s'amplia l'horitzó i les eixides de la il·lustració a la totalitat de l'àmbit o àrees del disseny, deixant d'estar limitada al sector editorial i tèxtil.

En definitiva, aquesta formació superior d'Il·lustració, no sols respon formalment a una creixent demanda d'un mercat en constant evolució i personalització del producte, sinó que suposa una nova filosofia dins del marc del disseny.

 Pla d'Estudis

 Condicions d'accés

 Proves i Curs de preparació 

Més informació: Podeu consultar més informació i dubtes a través del correu info@easdalcoi.es