Menu
 
C.F.G.S. Animació

L'estudiant del cicle superior d'animació, es formarà en l'àrea de dibuix, treballant el disseny de personatges i la representació de la llum i l'espai. Aprendrà l'animació tant digital com la tradicional 2D i 3D. Aprendrà, a més, aspectes tècnics organitzatius, econòmics i legals necessaris per a dur a terme projectes d'animació. L'alumne coneixerà la història de l'animació i l'animació innovadora i independent.

El tècnic superior d'animació crearà projectes d'animació desenvolupant totes les fases, des de la preproducció, a l'elaboració d'un guió, la producció i la postproducció d'un producte audiovisual d'animació fins obtenir un producte acabat.

El professional de l'animació podrà desenvolupar les seues competències com a creador independent o com a integrant d'equips de realització i producció audiovisual. Podrà exercir la seua professió en empreses relacionades amb la comunicació: productores de cinema, productores de TV. agències de publicitat, editorials i estudis de disseny.

Distribució temporal:

Dos cursos acadèmics, 1850 hores lectives i 150 hores de pràctiques en empreses.

1r curs

AssignaturesHores lectives
Fonaments de la Representació i l’Expressió Visual100
Teoria de la Imatge50
Mitjans Informàtics100
Fotografia75
Guió i Estructura Narrativa75
Formació i Orientació Laboral50
Dibuix Aplicat a l’Animació100
Tècniques d’Animació125
Llenguatge i Tecnologia Audiovisual50
Projectes d’Animació150
Idioma Estranger50

2n curs

AssignaturesHores lectives
Història de l’Animació75
Mitjans Informàtics Aplicats a l’Animació125
Empresa i Iniciativa Emprenedora50
Projecte Integrat100
Dibuix Aplicat a l’Animació125
Tècniques d’Animació125
Llenguatge i Tecnologia Audiovisual75
Projectes d’Animació200
Idioma Estranger50
Formació Pràctica en Empreses150

 Pla d'estudis

 Condicions d'accés

Proves: general i específiques (teòrica i pràctica)

Blog: http://animacioeasdalcoi.tumblr.com

Més informació: Podeu consultar més informació i dubtes a través del correu info@easdalcoi.es

Share on FacebookTweet about this on Twitter