Menu
 
C.F.G.S. Estilisme d’Indumentària

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR

Estilisme d'Indumentària

El disseny d'indumentària és essencialment un redisseny del cos. El que es projecta en la roba influeix directament en la qualitat i el mode de vida de l'usuari: les seues percepcions, les seues sensacions, la noció del seu cos, la seua sexualitat i la seua vitalitat. El disseny d'indumentària exigeix repensar i reelaborar, des d'una perspectiva creativa, critica i innovadora, les condicions mateixes de la vida humana.

Baix estes premisses, el cicle està orientat cap a la formació de professionals qualificats que puguen complir diverses funcions: des de concebre una col·lecció de moda fins coordinar el seu procés d'execució.

Els dissenyadors d'indumentària poden exercir la seua activitat en distintes àrees del sector: alta costura, prêt-à-porter, roba esportiva, vestuari de cine i teatre, assessoria d'imatge, etc. A causa d'esta versatilitat la seua formació s'assenta sobre distints camps: les tècniques artístiques i el coneixement del dibuix, el color i l'anatomia; els més recents processos tecnològics relacionats amb les matèries primes de que es val, i les tècniques i soports de la comunicació gràfica i audiovisual.

Pla d'estudis

Condicions d'accés

Proves:  la prova pot realitzar-se en castellà o valencià i específiques (teòrica i pràctica)

Tota la informació ací:  ACCÉS I ADMISSIÓ ENSENYAMENTS D'ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY

Més informació: Podeu consultar més informació i dubtes a través del correu info@easdalcoi.es