Menu
 
T.S. Disseny de Moda

Estudis Superiors en Disseny

Especialitat de Disseny de Moda

Els estudis de Grau de Disseny entre els quals s'inscriu el Grau de Moda, constitueixen el nivell superior dels Ensenyaments Artístics i s'integren en el marc europeu d'Educació Superior, donant accés després de la seua finalització als estudis de postgrau: màsters i doctorat.

La durada dels estudis de Grau de Disseny és de quatre cursos, en els quals s'imparteixen matèries relacionades amb el coneixement d'estètiques i tendències pròpies del disseny de moda, cultura del disseny, història de la indumentària, tècniques artístiques, coneixement del dibuix, color i anatomia, tècniques de tall, patronatge, els més recents processos tecnològics relacionats amb les matèries i les tècniques i suports de comunicació gràfica i audiovisual.

Els estudis de Disseny de Moda t'acostaran a una indústria extensa, viva i productiva que ofereix grans oportunitats als seues postgraduats. Des de l'alta costura a les marques, la moda ja no es limita al vestit. El Disseny de Moda es projecta en la roba, en els complements, en un ampli sector que influeix directament en la qualitat i la manera de vida de l'usuari.

El Disseny de Moda està unit cada vegada més íntimament al del teixit, els dissenyadors i marques ofereixen com un tot coherent les col·leccions amb el segell únic del teixit exclusiu i personalitzat.

El Disseny de Moda exigeix una perspectiva creativa, crítica i innovadora. Amb aquestes premisses, el Grau de Moda està orientat cap a la formació de professionals qualificats que puguen complir diverses funcions: des de concebre una col·lecció de moda, tèxtils aplicats i complements, fins a coordinar el seu procés d'execució.

Els dissenyadors de Moda poden exercir la seua activitat per compte propi o integrat en una empresa, en diferents àrees del sector: alta costura, prêt-à-porter, roba esportiva, vestuari de cinema i teatre, disseny de calçat, tèxtils, complements, assessoria d'imatge, etc.

 Plans d'Estudi

Condicions d'accés

 Proves i Curs de preparació 

 Més informació: Podeu consultar més informació i dubtes a través del correu info@easdalcoi.es