Menu
 
T.S. Disseny de Producte

Estudis Superiors en Disseny

Especialitat de Disseny de Productes

En la nostra activitat diària, allí on ens trobem (la casa, el carrer, el treball, ...), ens rodegem de multitud d'objectes que ens ajuden en el dia a dia i ens fan la vida més fàcil. Utensilis, ferramentes, mobles, electrodomèstics, vehicles, màquines, joguets, etc. constitueixen un univers material que ha de ser concebut i planificat per un dissenyador. Algú que pense quines han de ser la seua millor forma i aparença; com es pot millorar la seua funció i el seu ús; i quins són els valors estètics i culturals que hagen de transmetre.

La persona encarregada d'eixa tasca és el dissenyador de productes. Ell aporta solucions als problemes materials de la nostra vida i és el responsable, juntament amb altres professionals -com arquitectes, enginyers, urbanistes, etc.-, de la configuració del nostre entorn, de la seua sostenibilitat, de la seua adequada adaptació a l'ésser humà i de la seua integració en el medi natural. El seu treball ha de contribuir al benestar de les persones i a la millora de la qualitat de vida de la nostra comunitat.

El perfil de dissenyador de productes pel que apostem és el d'un professional optimista i vital, capaç de dirigir projectes i treball en equip. És algú creatiu i amb esperit d'innovació, que sap anticipar-se a les noves necessitats socials i té com repte millorar les condicions del medi en el qual habitem.

 Pla d'Estudis 

 Condicions d'Accés

Proves i Curs de preparació 

Facebook: https://www.facebook.com/disenydeproducte/

Blog: http://www.easdalcoi-producte.org/

Més informació: Podeu consultar més informació i dubtes a través del correu info@easdalcoi.es

Projecte Nature amb Fundació Vicente Ferrer

Si voleu podeu consultar la informació en la següent notícia.

Disseny de producte segons Jorge Gisbert Soler

Z - Un disseny tranquil

Elements modulars dissenyats pel departament de Disseny de Producte. Amb infinitat de combinacions per a fer-lo servir com es vulga.