Menu
 
Eurobox introdueix als alumnes de Producte en el sector del packaging de metall
4 d'abril de 2019

Els alumnes de 2n i 3r de Disseny de Producte van visitar el passat 29 de març les instal·lacions i oficines de l’empresa Eurobox, dedicada des de fa més de 20 anys a  l’elaboració de packaging de metall a nivell internacional en l’àmbit alimentari i de perfumeria principalment. Durant l’estada van poder conèixer quins són els seus processos i tècniques de producció que els han situat com una de les firmes capdavanteres en el sector.

El propi director general d’Eurobox, Ximo Devesa,  va mostrar i explicar a l’alumnat tots els tipus de caixes i contenidors que fabriquen i els diferents acabats, materials i innovacions amb les que treballen. També van poder visitar la planta de producció per comprendre de manera clara i pràctica tots els procediments.

Cal destacar que la investigació és un dels punts claus d’aquesta empresa i tenen patents exclusives a nivell tècnic per donar eixida als reptes i necessitats que se’ls van presentant. Açò es tradueix en la construcció de maquinària pròpia per poder assolir l’excel·lència i qualitat màxima en els resultats. Va ser una oportunitat úinca per a que els estudiants ampliaren coneixements sobre diferents aplicacions tecnològiques en aquest tipus de productes.

Gràfic
Quatre alumnes de Gràfic han estat seleccionades als premis Art Byblio 2019
Moda
Moda participa en la Fira del Medi Ambient de Canals amb el seu projecte d’‘upcycling’
Interiorisme
Interiorisme presenta les seues propostes als premis Habitàcola 2019
Il·lustració
Els alumnes d’Il·lustració Aplicada de creen dessuadores i samarretes amb els seus propis dissenys
Animació
L’alumnat d’Animació coneix la faceta més professional del sector amb TVOn Producciones i FrameOver