Menu
 
Eurobox introdueix als alumnes de Producte en el sector del packaging de metall
4 d'abril de 2019

Els alumnes de 2n i 3r de Disseny de Producte van visitar el passat 29 de març les instal·lacions i oficines de l’empresa Eurobox, dedicada des de fa més de 20 anys a  l’elaboració de packaging de metall a nivell internacional en l’àmbit alimentari i de perfumeria principalment. Durant l’estada van poder conèixer quins són els seus processos i tècniques de producció que els han situat com una de les firmes capdavanteres en el sector.

El propi director general d’Eurobox, Ximo Devesa,  va mostrar i explicar a l’alumnat tots els tipus de caixes i contenidors que fabriquen i els diferents acabats, materials i innovacions amb les que treballen. També van poder visitar la planta de producció per comprendre de manera clara i pràctica tots els procediments.

Cal destacar que la investigació és un dels punts claus d’aquesta empresa i tenen patents exclusives a nivell tècnic per donar eixida als reptes i necessitats que se’ls van presentant. Açò es tradueix en la construcció de maquinària pròpia per poder assolir l’excel·lència i qualitat màxima en els resultats. Va ser una oportunitat úinca per a que els estudiants ampliaren coneixements sobre diferents aplicacions tecnològiques en aquest tipus de productes.

Moda
Moda xafa fort!
Animació
Els alumnes d’Animació queden primers als Premis Península del CINEDFEST
Il·lustració
Confecciones Paula lliura els seus primers premis d’il·lustració tèxtil
Moda
Els alumnes de Moda finalitzen el curs amb un editorial dedicat a la Grècia Clàssica
Interiorisme
L’exalumne d’Interiorisme Pepe Gomis explica la seua experiència professional a l’alumnat